به گزارش مفدا مراغه، گفتگوی اختصاصی با دکتر هادی پور جعفر عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه و نویسنده کتاب معرفی و شناساندن ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی ،داریم که این کتاب به عنوان کتب منتخب پزشکی در سال ۱۳۹۸ تعیین گردید. باهم می خوانیم:
خبرنگار مفدا مراغه: با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما، لطفا مختصری از کتاب منتخب شده در سال 1398 توسط وزارت بهداشت را توضیح دهید؟
دکتر پور جعفر: با سلام موضوع کتاب در مورد ترکیبات ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی است که کلیه رشته ها ی مرتبط با مواد غذایی و بهداشت و همچنین صنایع و کارخانجات مواد غذایی و مکمل های غذایی را شامل می شود.
خبرنگار مفدا مراغه: موضوع این کتاب شامل چه مواردی می باشد؟
دکتر پور جعفر: شامل لیپیدهای ضد میکروبی،لیزوزیوم، کیتوزان،باکتریوسین ها ، پروبیوتیکها، ترکیبات ضد میکروبی گیاهی، اسید های آلی، باکتریوفاژها ، ترکیبات ضد میکروب شیر ، ریز پوشانی ترکیبات ضد میکروبی، بسته بندی ضد میکروبی و روش های ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات ضد میکروبی است.
خبرنگار مفدا مراغه : هدف از نگارش این کتاب چه بود ؟
دکتر پور جعفر: هدف از نگارش این کتاب معرفی و شناساندن ترکیبات ضد میکروبی طبیعی دارای کاربرد انواع مختلف مواد غذایی می باشد. امیدوارم مطالب این کتاب برای دانشجویان ، اساتید و پژوهشگران زمینه تخصصی بهداشت و صنایع غذایی ،میکروبیولوژی مواد غذایی و میکروبیولوژی صنعتی سودمند باشد.
خبرنگار مفدا مراغه: زمانی که مطلع شدید کتاب شما منتخب شده چه حس بهتون دست داد؟
دکتر پور جعفر: بسیار خوشحال شدم و احساس کردم در راستای رشته تخصصی خودم قدم موثری برداشته ام.
خبرنگار مفدا مراغه: آیا برای آینده برنامه ای برای نوشتن کتاب جدید دارید ؟
دکتر پور جعفر: بله در حال حاظر یک کتاب دیگر در مرحله چاپ می باشد که در مورد اصول بهداشت در کارخانجات مواد غذایی است.
خبرنگار مفدا مراغه: آیا این کتاب در دانشگاه ها تدریس خواهد شد؟
دکتر پور جعفر: بله این کتاب بهنوان کتاب مکمل برای دروس میکروبیولوژی مواد غذایی، شیمی مواد غذایی پیشرفته ، میکروبیلوژی صنعتی و بهداشت مواد غذایی است که فصل هایی از کتاب تدریس خواهد شد.
خبرنگار مفدا مراغه: و کلام آخر برای دانشجویان و اساتید دارید به صورت مختصر بیان کنید؟
دکتر پور جعفر: در پایان از کلیه اساتیدی که در نگارش کتاب با من همکاری داشتند نهایت تشکر و قدردانی را دارم.