به گزارش روابط عمومی، مدعوین این کارگاه دبیران و جانشینان دبیران و همچنین مسئولان کارگروه های موضوعی هر یک از کانون های سلامت محلات بودند.
هدف از تشکیل این کارگاه ایجاد زمینه ای جهت تعامل و تبادل تجارب کانون های سلامت محلات با هم، و توضیح اقدامات لازم جهت هدایت و حمایتگری پیشبرد اهداف کانونهای سلامت محلات بود.
در ابتدای کارگاه هر یک از دبیران کانونهای سلامت محلات کفیل افشار دارایی، پهرآباد، کوی رصد دارایی، انزاب و 48 متری گزارشی از عملکرد و فعالیتهای کانون ها را در طی 4 ماه گذشته ارائه نمودند.
مدرس این کارگاه خانم دکتر صدیقه صلواتی، عضو هیات علمی و تسهیلگر راه اندازی کانونهای سلامت محلات مراغه، بود. ایشان به تشریح اقدامات و فعالیتهای مرتبط با هدایت و حمایتگری کانونهای سلامت پرداخت و به نقاط ضعف موجود در زمینه اقدامات مربوط به تشکیل، راه اندازی، اقدامات تثبیتی و حمایتگری کانونهای سلامت محلات نیز اشاره کردند.
وی گفت: از اقدامات تقویت کانونها که می بایست مورد توجه دبیران و اعضای محترم کانونها قرار گیرد عبارت از تعریف دقیق منطقه تحت پوشش هر کانون، تهیه بانک اطلاعاتی در زمینه ساختارهای دولتی، خیریه و مردم نهاد در مناطق تحت پوشش هر کانون، شناسایی وجذب چهره های پرنفوذ اجتماعی و علمی در حیطه هر کانون، بررسی وضعیت سلامت محله و تهیه شناسنامه اطلاعات با محوریت عوامل اجتماعی موثر بر سلامت می باشد.
ایشان همچنین بر لزوم توجه به تعریف و تدوین طرح های توسعه ای محله محور با مشارکت اعضای کانون های سلامت محلات نیز تاکید نمود.
گفتنی است طبق اظهارات دکتر رستمی، معاون اجتماعی این دانشکده، تعداد کانونهای سلامت محلات شهرستان مراغه در مناطق شهری و روستایی تا پایان سال 97 گسترش خواهند یافت تا این کانونها حداقل در 15% از محلات شهری و روستایی شکل گیرد و در این راستا دو کارگاه آموزشی توجیهی دیگر نیز تا پایان ماه جاری برگزار خواهد گردید.