پنجشنبه 27 دي 1403
صفحه اصلی
درباره دانشگاه
دانشکده علوم پزشکی مراغه در یک نگاه
شهر مراغه
حوزه ریاست
دفتر ریاست
هیات امنا و برنامه ریزی
معاونتها و مدیریتها
معاونت آموزشی،تحقیقات،دانشجویی و فرهنگی
معاونت بهداشتی و مرکز بهداشت شهرستان
معاونت توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی
معاونت درمان
مدیریت غذا و دارو
اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث
مراکز درمانی
بیمارستان شهید دکتر بهشتی
بیمارستان امیر المومنین(ع)
بیمارستان بوعلی سینا
دانشکده و مراکز تحقیقاتی
دانشکده پزشکی
مرکز تحقیقات گیاهان داروئی
مرکز تحقیقات مدیریت سلامت مبتنی بر شواهد
کتابخانه مرکزی
کتابخانه مرکزی دانشکده
اداره کتب و انتشارات دانشکده
اداره علم سنجی
کتابخانه دیجیتال
شفافیت عمومی
میز خدمت
معرفی خدمات دستگاه (شناسه دار)
معرفی خدمات دستگاه(خدمات غیرشناسه دار)
نظرسنجی
آئین نامه و دستورالعمل ها
خدمات واگذاری به دفاتر پیشخوان دولت
صفحه دسترسی کم بینایان
بیانیه حفظ حریم شخصی دانشکده علوم پزشکی مراغه
دستورالعمل بروزرسانی سایت
راهبرد مشارکت دستگاه
انتشار گزارشات دستگاه
توافق نامه سطح خدمات
ارتباط با ما
تماس با دانشکده
پرسش و پاسخ
دفترچه تلفن
بیانیه توافق سطح خدمت
سوالات متداول
چارت سازمانی
اطلاعیه های استخدامی
نوبت دهی
جوانی جمعیت
نظارت همگانی
کتابخانه مرکزی
میز خدمت
تاریخ :
يکشنبه 30 دي 1397
کد
1703
لینک کوتاه
:
پویش همگانی تغذیه سالم؛
همایش تغذیه سالم برای رستوران داران ، اغذیه فروشان و قنادی و بستنی فروشان شهرستان مراغه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت پویش همگانی تغذیه سالم، همایش تغذیه سالم برای رستوران داران ، اغذیه فروشان و قنادی و بستنی فروشان شهرستان مراغه برگزار شد.
این پویش همگانی با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی و در راستای برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، همایش تغذیه سالم با حضور اعضای اتحادیه تالارو رستوران، اغذیه فروشان، قنادی و بستنی فروشان در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد.
دراین همایش که با همکاری گروههای بهبودتغذیه، سلامت محیط و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی برگزارشد، پس از بیان اهداف تشکیل جلسه توسط خانم مرتضوی، کارشناس مسئول واحد بهبودتغذیه، آقای دکتر سلیمانی، معاون بهداشتی، در مورد اهمیت و نقش تغذیه سالم در پیشگیری و بروز بیماریهای غیرواگیر و در نهایت کاهش مرگ و میرناشی از آنها و ضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی و حذف نمکدان از سفره های خانوار ها مطالب مبسوطی ارائه نمود.
خانم دکتر اسدیان، مدیر گروه مبارزه با بیماریها، ضمن اشاره به آمار و ارقام هشداردهنده میزان بیماریهای غیرواگیر و مرگ و میر ناشی از آنها،در خصوص روش های پیشگیری با کاهش مصرف قند، نمک ، چربی و نقش چربیها در بروز بیماریهای قلبی عروقی ، سکته های قلبی و... و راههای اصلاح الگوی مصرف چربیها مطالب آموزشی خودراارائه نمود.
سپس خانم افکاری، کارشناس تغذیه، در مورد رعایت تعادل و تنوع در رژیم غذایی ، هرم غذایی با تاکید بر گروه متفرقه واقع در قله هرم غذایی و نقش صنوف ارائه کننده غذا در سلامتی عموم مردم مطالب آموزشی خودراارائه کرد.
در پایان آقای میعادی، مدیر اتحادیه قنادان، با توجه به بالا بودن قیمت تمام شده یک محصول با مواد اولیه سالم، خواستار حمایت مسئولین در این خصوص شد.
در حاشیه این همایش، تن سنجی شرکت کنندگان انجام و بسته های آموزشی ارائه گردید.
مطالب مرتبط
اطلاعیه زمان بندی فرآیند ارزیابی تکمیلی ( حیطه عمومی و تخصصی) آزمون استخدام پیمانی مورخ 28 مهرماه 1402 وزارت بهداشت ،درمان و آموزش پزشکی
پیشرفت ۹۵ درصدی بخش الحاقی بیمارستان سینای مراغه
️بخشی از مطالبات کادر درمان به زودی پرداخت می شود
سرپرست مدیریت غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات آرایشی و بهداشتی و عطاری های شهرستان مراغه دیدار کرد
بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون بهداشتی از خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت
فرایند ارزیابی شایستگی های عمومی پزشکان جدید الاستخدام برگزار شد
✅ آیین گرامیداشت روز پرستار با حضور مسؤلین شهرستانی برگزار شد
اطلاعیه جذب روانشناس/معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه
ثبت نام دانشجویان جدیدالورود سال 1403
نشست آموزشی اعتبار بخشی مراکز درمانی دانشکده برگزار شد
نوشته شده
در
يکشنبه 30 دي 1397
تعداد بازدید
98
واحد ارجاع دهنده
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
برچسب ها
درمان بیماری ایدز
آنفولانزا در مراغه
کارگاه آنفلوانزا