تاریخ : سه شنبه 17 مهر 1397

برگزاری آئین گرامیداشت روز جهانی کودک در مراغه

به گزارش روابط عمومی، این مراسم با حضور فرماندار شهرستان ویژه مراغه، رئیس اداره بهزیستی مراغه، و معاون اجتماعی و کارشناسان بهداشت خانواده معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.
در این آئین، دکتر رقیه رستمی، معاون اجتماعی دانشکده  و عضو شورای شهر مراغه، توجه به تربیت کودکان به عنوان نسل آینده ساز را یکی از اولویت های تربیتی سازمان های متولی دانست.
وی افزود: بر این اساس دانشکده علوم پزشکی مراغه از طرق مختلف و با وظایف تعریف شده سعی می کند امور تربیتی را از طریق برنامه های آموزشی  و تربیتی معاونت اجتماعی و برنامه های مربوط به سلامت را از طریق گروه بهداشت خانواده معاونت بهداشتی در راس فعالیت های خود قرار دهد.
عضو شورای شهر مراغه ادامه داد: تربیت کودکانی که بتوانند سعادت آینده یک جامعه را تضمین کنند منحصرا بر عهده ی یک نهاد نمی تواند باشد و هریک از سازمانها از قبیل شهرداری، بهزیستی، علوم پزشکی و غیره وظایف مشخصی برای بسترسازی و اجرای برنامه های آموزشی، تربیتی، حمایتی و سلامت دارند.
به نقل از ایرنا مراغه، حمید شکری نیز در این آئین و طی بازدید از کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و مهدهای کودک مراغه با تاکید بر لزوم توجه به تربیت صحیح نسل آینده افزود: کودکان امروز، آینده سازان و مدیران آینده کشور هستند.
وی گفت: با توجه به لزوم آموزش و تربیت اصولی کودکان در سنین پایه، ایجاد زمینه مساعد برای شکوفایی آنان در جامعه بیش از پیش ضروری است.
وی ادامه داد: ایجاد زیرساخت های فرهنگی، اجتماعی و آموزشی برای بهره مندی کودکان و نوجوانان، موجب تکامل ذهنی، علمی و مهارتی نسل آینده در برخورد با مسائل مختلف جامعه خواهد شد.
وی با بیان اینکه باید محیطی شاد برای کودکان و آموزش آنان ایجاد شود گفت: باید با استفاده از ابزارهای فرهنگی و آموزشی، نسلی شاد و سلامت برای توسعه آینده کشور تربیت شود.
شکری افزود: پیشرفت و توسعه جامعه و کشور نیازمند وجود کودکان سالم از لحاظ فرهنگی، تربیتی و اجتماعی بوده و رسالت خانواده ها و مدیران هم این است.
وی اضافه کرد: مهدهای کودک در کنار نهادهایی چون کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نقش بسزایی در پرورش استعدادها و زمینه سازی برای شکوفایی آنان دارند.

• در سه شنبه 17 مهر 1397

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18