Aa
تاریخ : سه شنبه 3 مهر 1397
کد 1588

همایش چهل و سومین سالروز تاسیس اورژانس 115 برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ، همایش بزرگ چهل و سومین سالروز تاسیس اورژانس ۱۱۵ با حضور مسئولین و پرسنل از سراسر کشور در سالن همایش های بین المللی رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد .
دکتر علی چنگیزی، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشکده، در این خصوص گفت: این مراسم به مناسبت فرارسیدن 26 شهریور، سالروز بزرگداشت تاسیس اورژانس، برگزار گردید.
وی گفت: در کنار سایر دانشگاهها و دانشکده های علوم پزشکی کشور، دانشکده علوم پزشکی مراغه هم در این مراسم حضور یافت تا از ظرفیت ممکن این مراسم استفاده کند.
به نقل از روابط عمومی سازمان اورژانس ، دکتر کولیوند سرپرست سازمان اورژانس در سختان خود در این مراسم گفت :پرسنل اورژانس، شجاعانه و دلسوزانه مشغول خدمت جهادی به مردم هستند و همانطور که مقام معظم رهبری نیز می فرمایند «هر کس به نفع کشور و اقتصاد عمل کند، جهاد کرده است»، پرسنل اورژانس کشور نیز با نجات جان انسان ها و کاهش عوارض، به اقتصاد کشور کمک می کنند .
دکتر پیرحسین کولیوند در مراسم گرامیداشت چهل و سومین سالگرد تاسیس اورژانس کشور، اظهار داشت: خدمات اورژانس با کمک سایر دستگاه ها از جمله هوانیروز، سپاه و نیروهای نظامی در حوادث طبیعی و غیرطبیعی مختلف مانند زلزله کرمانشاه و حادثه تروریستی اهواز، از چشم تیزبین مردم دور نمی ماند.
وی تصریح کرد: یکی از گام هایی که در سازمان اورژانس باید برداشته شود، حضور به موقع و اخلاق مدار بر بالین مصدومان و بیماران است و اخلاق مداری در ارائه خدمات به رضایت مردم و خدا منجر می شود.
وی با بیان اینکه شاکریم که خدا شغلی به ما عنایت کرده که می توانیم به نجات انسان ها کمک کنیم، افزود: نمی توانیم بر روی اعتماد عمومی مردم به اورژانس، قیمت بگذاریم و اجر خدمات این قشر خدوم را خدا می دهد.
دکتر کولیوند با اشاره به نگاه و تاکید ویژه وزیر بهداشت بر توسعه و تقویت اورژانس، گفت: برنامه ۵ ساله سازمان اورژانس نهایی و آماده ابلاغ است و چشم اندازی است که مسیر راه خدمات با کیفیت اورژانس را مشخص می کند.
سرپرست سازمان اورژانس کشور ضمن تاکید بر اهمیت افزایش مهارت نیروهای اورژانس، یادآور شد: برای افزایش مهارت و توانمندی نیروهای اورژانس، آموزش های ویژه ای در نظر گرفته شده و علاوه بر این، آموزش هایی برای اقشار مختلف جامعه از جمله رانندگان، دانش آموزان، دانشجویان و اساتید، طلاب و خبرنگاران در نظر گرفته شده است.
وی افزود: رانندگان یکی از اولین گروه هایی هستند که بر بالین مصدومان می رسند بنابراین با همکاری پلیس راهور به دنبال ارائه آموزش های فوریت های پزشکی در زمان اخذ گواهینامه برای مباحث خودامدادی و دگر امدادی هستیم. همچنین با هماهنگی هایی که با وزارت علوم انجام داده ایم، در دانشگاه ها پایگاه های اورژانس مستقر خواهند شد و آموزش های لازم را به دانشجویان و اساتید ارائه خواهند داد.
سرپرست سازمان اورژانس کشور خاطرنشان کرد: رتبه بندی نیروهای اورژانس در دستور کار سازمان اورژانس کشور قرار دارد و وضعیت هر یک از نیروها بر اساس رتبه بندی خواهد بود و شناسایی نیروها در این شرایط، راحت تر خواهد بود.
دکتر کولیوند توسعه اورژانس در سال های گذشته را مناسب دانست و گفت: در حال حاضر ۴۸۰۰ دستگاه آمبولانس در کشور وجود دارد که ۲۴۰۰ دستگاه از آن جدید است و ناوگان زمینی اورژانس، به روز است. همچنین ۱۴۸۰ دستگاه آمبولانس غیرفعال در کشور وجود دارد که تقاضا داریم مراکز اورژانس و دانشگاه های علوم پزشکی، نسبت به نوسازی و بازسازی آنها اقدام کنند.
وی با بیان اینکه در توسعه اورژانس هوایی و موتورلانس موفق عمل کرده ایم، گفت: تاکنون ۲۳ هزار بیمار و مصدوم توسط اورژانس هوایی به مراکز درمانی منتقل شده اند و بیش از ۶۵ درصد از آنها، بعد از انتقال، مستقیم به اتاق عمل رفته اند.
دکتر کولیوند اضافه کرد: با بکارگیری موتورلانس ها، زمان رسیدن نیروهای اورژانس بر بالین بیماران و مصدومان در تهران به حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه کاهش پیدا کرده و خوشبختانه ۵۰۰ دستگاه موتورلانس جدید در حال خریداری و توزیع در سایر کلانشهرهای کشور است.
سرپرست سازمان اورژانس کشور تاکید کرد: در موضوع حقوق و مزایای نیروهای اورژانس برنامه هایی اجرا خواهد شد و نباید تفاوتی بین نیروی شرکتی و قراردادی وجود داشته باشد و حقوق پرسنل اورژانس، نباید با اشل کارگری پرداخت شود بلکه با هماهنگی های انجام شده قرار است همزمان با پرداخت کارانه پرسنل اورژانس بیمارستانی، کارانه نیروهای اورژانس پیش بیمارستانی نیز پرداخت شود.
دکتر کولیوند یکی از خدمات ارزشمند و ماندگار اورژانس را راه اندازی خدمت ۲۴۷ و ۷۲۴ برای ارائه خدمات به موارد سکته قلبی و مغزی عنوان کرد و افزود: امیدواریم این خدمات در سایر شهرهای کشور توسعه یابد، چراکه یکی از دلایل موفقیت سازمان، ارائه این خدمات است.
دکتر کولیوند در پایان یادآور شد: اورژانس در ایام عزاداری اربعین حسینی خدمات بسیار ارزشمندی به زائران عتبات عالیات ارائه داده و تمام تلاش خود را در کارگروه بهداشت و درمان ستاد اربعین حسینی انجام خواهد داد و امسال نیز برنامه ریزی های خوبی برای حضور نیروهای اورژانس در مرزهای شرقی، غربی، جاده های کشور و عراق انجام شده است.
در این همایش با حضور دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ،از سامانه پایش بیمارستانی (MCMC) و نیز لوگوی مصوب سازمان اورژانس رونمایی شد و همچنین از برخی پرسنل، خیرین و نیز از مسئولان کشوری و لشکری تقدیر به عمل آمد .
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 3 مهر 1397
  • تعداد بازدید 186

اخبار

تحصیل ۵۵ دانشجوی پزشکی در مراغه

1403/01/26

پیام تبریک رئیس علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

1403/01/22

انجام نخستین جراحی نفروکتومی رادیکال در مراغه

1403/01/21

پیشگیری از سقط جنین عمدی از برنامه های اولویت دار نظام سلامت است

1403/01/21

احکام حقوق سال ۱۴۰۳ کارکنان دانشکده صادر شد

1403/01/21

سامانه جدید "پیک" دانشکده علوم پزشکی مراغه بهره برداری شد

1403/01/20

91 درصد نوجوانان مراغه ای طی سال گذشته از خدمات بهداشتی تعریف شده گروه سنی خود بهره مند شدند

1403/01/19

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

1403/01/19

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18

پیگیری درمان 54 کودک پرخطر طی تعطیلات نوروزی 1403

1403/01/18

آمادگی دانشگاهیان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه برای حضور پرشور در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/15

اطلاعیه جمع آوری اطلاعات مربوط به امتیاز کرونا در بخش های غیر دولتی جهت آزمون استخدامی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

1403/01/14

سه مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی پلمب شد

1403/01/14

برپایی ایستگاه پایش سلامت در قالب طرح جهادی سی شب سی مسجد

1403/01/14

نشست ادواری کمیته سلامت و سبک زندگی سالم برنامه شهرسالم مراغه برگزار شد

1403/01/14