به گزارش روابط عمومی، این کارگاه پیرو اجرایی سازی برنامه ابلاغی از طرف معاونت اجتماعی وزارت بهداشت مبنی بر راه اندازی کانون سلامت محلات و با میزبانی حوزه امور اجتماعی و مشارکتهای مردمی دانشکده تشکیل گردید.
مدیران مراکز بهداشتی و مراقبان سلامت از معاونت بهداشت این دانشکده و همچنین رابطین و فعالان مردمی در حوزه سلامت، فرهنگسراها، پایگاه های بسیج و مساجد در این کارگاه شرکت کردند.
دکتر رقیه رستمی، قائم مقام رئیس در حوزه امور اجتماعی و مشارکت های مردمی دانشکده، در این رابطه گفت: راه اندازی کانون های سلامت محله شروعی برای مشارکت ساختارمند مردم در بهبود سلامت خود، خانواده و جامعه می باشد و به دنبال افزایش حس مسئولیت پذیری تمامی مردم در قبال سلامتی است.
دکتر صدیقه صلواتی، عضو هیات علمی دانشکده و مدرس کارگاه، در زمینه مفاهیم اجتماعی شدن سلامت، رسالت و اهداف و وظایف کانونهای سلامت محلات، نحوه راه اندازی کانون ها، ساختار سازمانی کانونها، و مجامع سلامت محله، شهرستان، استان و مجمع سلامت ملی توضیحاتی را ارائه نمود.
در ادامه این کارگاه مدرس کارگاه به سوالات و ابهامات شرکت کنندگان پاسخ گفت.
همچنین در این کارگاه تقسیم کار مبنی بر نحوه عضو گیری و جلب مشارکت مردم توسط فعالان مردمی صورت گرفت.
در این کارگاه مقرر گردید اولین کانون های سلامت محله در محلات انزاب، شهرک فاز یک، دارایی، 48 متری، شهید همت(زینال آباد) ، چهل پا و پهرآباد افتتاح گردد.
همچنین در این کارگاه در زمینه نحوه و تاریخ برگزاری اولین و دومین جلسه کانون سلامت هر یک از محلات جهت انتخابات دبیر و جانشین دبیر کانون سلامت هر محله صحبت و تصمیماتی اخذ شد.
گفتنی ست اطلاع رسانی لازم در زمینه برنامه دقیق جلسات کانون سلامت محلات با کمک فعالان مردمی در محلات هدف انجام خواهد شد.