تاریخ : دوشنبه 12 شهريور 1397

پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه بمناسبت فرارسیدن روز بهورز

به گزارش روابط عمومی، دکتر اصغر تنومند فرارسیدن 12 شهریورماه، روز بهورز، را به فعالان این عرصه تبریک گفت. در متن پیام ایشان آمده است:
بسمه تعالی

گستردگی و تنوع خدمات حوزه سلامت همکاری و همدلی افراد با تخصص های مختلف را می طلبد. در واقع نقشی که هر یک از آنها در این زمینه ایفاء می کنند بی بدیل است.

در این میان نقشی که بهورزان در صف اول مراقبت های بهداشتی در خدمت رسانی به همنوعان خود بازی می کنند مثال زدنی و ستودنی است چرا که حضور و فعالیت آنها در تامین، حفظ و ارتقای سلامت از طریق پیشگیری انواع بیماری ها و تاثیر این امر در سلامت آحاد مختلف جامعه حیاتی است.

امروز بهورزان تلاشگر به عنوان موثرترین نیروها در ارتقاء و صیانت از سلامت جامعه با کمترین هزینه و امکانات با تلاش شبانه روزی خود رسالت خود را به بهترین نحو انجام می دهند. گواه این ادعا تحسین مجامع بین المللی از دستاوردهای کشور عزیزمان در حوزه سلامت در زمینه پیشگیری بیماری ها است.

بهورزان در ارتباطی صمیمی با مراجعه کنندگان بویژه مادران توانسته اند ضمن کمک به کاهش میزان مرگ و میر مادران باردار و کودکان شاخص های دیگر سلامت را ارتقاء دهند. آنها در واقع نه تنها به ارتقای سطح سلامت روستائیان کمک می کنند بلکه از طریق ارائه ی خدمات پیشگیری جامعه شهری را از گزند بیماری ها مصون می سازند.

به پاس تلاشهای بی دریغ و ارزنده سربازان خط اول سلامت، 12 شهریور به نام "روز بهورز" نامگذاری شده است تا فرصتی در خور برای تقدیر از زحمات این قشر شایسته و زحمتکش فراهم آید.

اینجانب فرا رسيدن دوازدهم شهريور " روز بهورز " را به اين عزيزان پرتلاش تبريك و تهنیت عرض می نمایم.  اميد است با استعانت از درگاه خداوند متعال و با بهره گيري از همت والاي خود در انجام بهينه وظايف محوله بويژه در راستاي تحقق اهداف نظام سلامت موفق باشند.

دکتر اصغر تنومند
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

• در دوشنبه 12 شهريور 1397

اسامی پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخ۱۴۰۲/۱۲/۲۵