تاریخ : پنجشنبه 18 مرداد 1397

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه در آئین تجلیل فعالان عرصه رسانه شهرستان مراغه حضور یافت

به گزارش روابط عمومی، دکتر اصغر تنومند ضمن تبریک روز خبرنگار به اصحاب رسانه اظهار کرد: انعکاس اخبار ضامن ارتباط بین دستگاههای خدمت رسان و مردم است.
وی ادامه داد: به سبب گستردگی خدماتی که توسط دانشکده علوم پزشکی ارائه می شود، حساسیت خبررسانی این حوزه بسیار بالا است.

ایشان گفت: دانشکده علوم پزشکی مراغه طی سالیان اخیر و پس از مستقل شدن از همکاری و نظرات اصحاب رسانه که منعکس کننده دیدگاه مردم است بهره مند شده است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: همانند سالهای گذشته دانشکده علوم پزشکی مراغه آماده پاسخگویی به سوالاتی ست که از جانب افکار عمومی و اصحاب رسانه طرح می شود.

به نقل از ایرنا مراغه، در بخش دیگری از این آئین، فرماندار مراغه گفت: مطبوعات به عنوان رکن چهارم دمکراسی نماینده افکار عمومی و ناظر حاکمیت در جامعه هستند.

وی افزود: با ایجاد فضای آزاد در چارچوب قانون برای فعالیت اصحاب رسانه در جامعه، بسیاری از مشکلات و موانع رفع می شود.

وی اضافه کرد: ترسیم نقشه راه و ارائه پیشنهادات سازنده باید به عنوان یکی از مهمترین رسالت های این قشر باشد.

وی به اهداف و دور نمای مطبوعات اشاره کرد و افزود: توسعه شهرستان، حرکت به سمت وحدت ملی، حفظ و تقویت ارزش ها و رفع مشکلات جامعه در راستای توسعه و پیشبرد از مهمترین دورنماهای مطبوعات می تواند باشد.

شکری از هرگونه اقدام برای ایجاد تشکل رسانه ای در مراغه اعلام حمایت کرد و افزود: با ایجاد تشکلی در قالب خانه مطبوعات و یا انجمن صنفی بسیاری از مشکلات مطبوعات و اصحاب رسانه شهرستان حل می شود.

وی همچنین بر دانش افزایی، فراگیری تخصص های لازم و پویایی خبرنگاران تاکید کرد و خواستار تشکیل جلسات مشترک خبرنگاران و اداره ارشاد برای رفع مشکلات صنفی شد.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مراغه نیز در این مراسم افزود: فعالان عرصه اطلاع رسانی در امر روشن گری جامعه نقش اساسی ایفا می کنند.

احمد دادرس فیاض افزود: صداقت، تعهد، امانت داری از مهمترین ویژگی های خبرنگاران است.

وی اضافه کرد: آگاهی بخشی جامعه، شفاف سازی، حرکت در مسیر تقویت غرور و اتحاد ملی و بیان مشکلات جامعه از جمله مهم ترین وظایف خبرنگاران است.

وی به اقدامات انجام شده در خصوص راه اندازی نمایندگی خانه مطبوعات در مراغه اشاره کرد و افزود: برای تاسیس این نمایندگی از دو سال پیش در تلاش هستیم که با رفع موانع موجود و همت خبرنگاران شهرستان، این اتفاق مهم در شهرستان خواهد افتاد.

وی افزود: ثبت نام خبرنگاران در سیستم جامع رسانه ای کشور برای تاسیس و ایجاد خانه مطبوعات در شهرستان ضروری است.

در حال حاضر 16 نشریه محلی، سه نمایندگی روزنامه سراسری، چهار نمایندگی ویژه نامه، چهار نمایندگی خبری نشریه ها، پنج نمایندگی خبرگزاری و پایگاه خبری در مراغه فعالیت می کنند.

• در پنجشنبه 18 مرداد 1397

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون بکارگیری نیروی شرکتی کارشناس مراقب سلامت مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴جهت تشکیل پرونده گزینشی

1403/02/23

اولین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت سال ۱۴۰۳ دانشکده برگزار شد