کارگاه بهداشت گوشت در کترینگ بیمارستان با تدریس دکتر پورجعفر، عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه و متخصص بهداشت مواد غذایی، در محل بیمارستان امیرالمومنین (ع) برای پرسنل فنی و خدماتی کترینگ بیمارستان برگزار شد.
به گزارش مفدا مراغه،در کارگاه مذکور مباحث مربوط به رعایت اصول بهداشتی در رابطه با گوشت قرمز، گوشت مرغ و ماهی و همچنین آشنایی با برخی موارد فساد و عفونت های احتمالی موجود در گوشت برای شرکت کنندگان تبیین شد.
در ادامه، عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه، نحوه نگهداری، انجماد، دیفراست گوشت و آشنایی با برخی فسادهای قارچی در گوشت های منجمد را برای حضار تشریح کرد .
کارگاه بصورت پرسش و پاسخ ادامه یافته و دکتر پورجعفر در فضائی صمیمی به پرسش ها و مشکلات مطرح شده توسط شرکت کنندگان پاسخ داد.
درپایان دکتر پور جعفر ضمن تشکر از دست اندر کاران برگزاری این جلسه اظهار امیدواری کرد که تا شرایط برگزاری این کارگاهها بصورت ادامه دار و منظم در بیمارستانهای های شهرستان مراغه توسط مسئولین مربوطه فراهم شود.