تاریخ : يکشنبه 2 ارديبهشت 1397

به مناسبت هفته سلامت/دیدار رئیس، هیئت رئیسه و مدیران واحدهای مختلف دانشکده با نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان مراغه

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته سلامت دکتر علی جنتی به همراه معاونین و مدیران دانشکده با آیت الله پورمحمدی دیدار کردند.
در این دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه ضمن ارائه ی توضیحاتی برای تبیین شعار هفته سلامت با عنوان" سلامت برای همه"، گفت: لازمه ی پیشرفت هر جامعه ای ، سلامت تک تک افراد آن جامعه است.
وی افزود: بر این اساس تلاش بر این است تا خدمات سلامت با بهترین کیفیت در دسترس آحاد جامعه قرار بگیرد. به عبارت دیگر هر کس در هر جایی باشد باید از خدمات با کیفیت سلامت بهره مند شود تا بتوانیم با ایجاد برابری در این حق طبیعی به انسجام اجتماعی دست یابیم.
دکتر علی جنتی ادامه داد: طی چند سال اخیر تلاش های بسیار زیادی در این راستا صورت گرفته است اما واقعیت این است که سلامتی یک مسئله عمومی است و همکاری همه ی سازمان های مسئول سلامتی را می طلبد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه گفت: خوشبختانه با اجرای برنامه های مختلف توانسته ایم همکاری درون بخشی را افزایش بدهیم اما انتظار داریم سازمان های دیگر هم در کنار ما برای سلامتی مردم تلاش کنند تا از لحاظ برنامه ریزی برون بخشی هم مشکلی پیش نیاید.
در بخش دیگری از این دیدار، دکتر علی جنتی ضمن ارائه ی گزارشی از عملکرد دانشکده، گفت: خوشبختانه در حال حاضر چند طرح بهداشتی و درمانی آماده افتتاح و بهره برداری هستند.
حضرت آیت الله پورمحمدی، نماینده ی ولی فقیه و امام جمعه مردم مراغه، نیز ضمن قدردانی از تلاش های مجموعه دانشکده علوم پزشکی مراغه، گفت: عملکرد دانشکده علوم پزشکی مراغه طی چند سال اخیر چشمگیر است و امیدواریم مردم از دستاوردهای آن بهره مند شوند.
ایشان افزود: سلامتی مردم از اهم مسائل است و به این دلیل هم توصیه ی بسیار زیادی به آن شده است و خیلی خوشحال هستیم که  مسئولین ذیربط به آن توجه جدی می کنند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه سلامتی یک امر عمومی است امیدوار هستیم تمامی مسئولین شهرستان در امر مهم همکاری و اهتمام داشته باشند.

• در يکشنبه 2 ارديبهشت 1397

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون بکارگیری نیروی شرکتی کارشناس مراقب سلامت مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۲۴جهت تشکیل پرونده گزینشی

1403/02/23

اولین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت سال ۱۴۰۳ دانشکده برگزار شد