شنبه 9 فروردين 1404
تاریخ : يکشنبه 2 ارديبهشت 1397
کد 1411

کارگاه آموزشی بیماری های منتقله از آب و غذا و وبا برای مراقبین سلامت و بهورزان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی ، این کارگاه برای گروههای هدف مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی و بهورزان خانه های بهداشت تحت پوشش شهرستان مراغه در محل آموزشگاه بهورزی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی ، این کارگاه برای گروههای هدف مراقبین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستائی و بهورزان خانه های بهداشت تحت پوشش شهرستان  مراغه در محل آموزشگاه بهورزی برگزار گردید.
هدف از برگزاری این کارگاه بازآموزی و کسب آمادگی لازم در خصوص پیشگیری و کنترل هرگونه اپیدمی ناشی از این بیماری ها در طی مدت اردیبهشت ماه تا پایان آبان ماه است که دوره اوج خطر بیماری وبا و بیماری های اسهالی می باشد.
در ابتدای این کارگاه، آقای رفیعی،کارشناس بیماریهای منتقله از آب و غذا، مطالب آموزشی خود را در قالب اسلایدهای مدل SHEPارایه نمود.
در این کارگاه مباحث مهم مطرح شده شامل اهمیت بیماری التور، اپیدمیولوژی وبا در جهان و ایران، تعریف وبا ، عامل بیماری، راههای انتقال و پیشگیری از بیماری و تعریف سایر بیماریهای ناشی از آب و غذا و نحوه گزارش موارد مشکوک و نحوه نمونه گیری التوراشاره گردید.
در ادامه ، توصیه های لازم در خصوص ارتقاء شاخصهای بیماریابی التور، طغیانها و موارد اسهال خونی وسایر بیماریهای آب و غذا در شهرستان در سال جاری تاکید گردید. 
درپایان برنامه عملکرد بیماریابی در سال۹۶ به تفکیک مراکز و مراقبین سلامت شهری و روستایی و خانه های بهداشت تحت پوشش بررسی گردید.
در بخشی از این کارگاه، از برخی از مراکز خدمات جامع سلامت و خانه های بهداشت بدلیل  ارتقاء شاخص های بیماریابی در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ تقدیر و تشکر به عمل آمد. همچنین مراکزی که شاخص بیماریابی آنها پایین بود ملزم شدند در سال جاری نسبت به ارتقاء بیماریابی اقدام نمایند.
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 2 ارديبهشت 1397
  • تعداد بازدید 175
بارگذاری ...