تاریخ : شنبه 1 ارديبهشت 1397

جلسه هماهنگی برون بخشی برگزاری هفته ملی جوان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جلسه هماهنگی و برنامه ریزی برگزاری هفته جوان و روز ملی جوان همزمان با میلاد با سعادت حضرت علی اکبر(ع) با حضور معاون سیاسی – اجتماعی فرمانداری ویژه مراغه، معاون بهداشتی دانشکده ، رییس اداره ورزش و جوانان و کارشناسان محترمشان وکارشناسان سلامت جوانان معاونت بهداشتی تشکیل شد.
با توجه به فرا رسیدن ۸ اردیبهشت ماه ، روز میلاد با سعادت حضرت علی اکبر (ع) و روز ملی جوان ، کمیته برونبخشی برگزاری این هفته جهت تبیین وظایف ادارات و سازمانهای مختلف در هفته ملی جوان در سالن معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه تشکیل جلسه داد.
خلاصه ای از عناوین برنامه های مشترک و مصوب جهت اجراء به شرح زیر می باشد:

۱.    آموزش رایگان علاقمندان جوان به آموزش کمک های اولیه و امداد طبق فراخوان سازمان جوانان جمعیت هلال احمر در این هفته

۲.    آموزش های رایگان در خصوص مهارتهای مختلف فردی و اجتماعی از طریق اداره بهزیستی

۳.    برگزاری جشنواره حضرت علی اکبر (۱۵ اردیبهشت ماه )و تقدیر از جوانان منتخب نمونه شهرستان توسط سازمانها و ادارات در رشته های مختلف و معرفی به به اداره ورزش و جوانان جهت تقدیر طی مراسمی در محل سالن ولایت دانشکده علوم پزشکی مراغه

۴.    تهیه و نصب بنر و پوسترهای معرف این هفته و روز

۵.    مکاتبه با امام جمعه محترم شهرستان و طرح موضوع در نماز جمعه

۶.    برگزاری پیاده روی همگانی و نمایشگاه در تاریخ ۷ اردیبهشت ماه (هماهنگی و همکاری دانشکده علوم پزشکی و اداره ورزش و جوانان)

۷.    تهیه بسته آموزشی با عنوان "شاد زیستن" متناسب با شعار سال"شاد زیستن را تجربه کنیم" توسط معاونت بهداشتی

۸.    هماهنگی با رادیو شهر مراغه و حضور کارشناس سلامت روان و ارایه موضوع تعیین شده توسط معاونت بهداشتی

۹.    ارسال برنامه ارایه خدمات مشاوره تغذیه و روان در این هفته توسط معاونت بهداشتی

۱۰.    برگزاری جشنواره غذای سالم توسط معاونت آموزشی و پژوهشی

۱۱.    برگزاری مسابقه در بین جوانان با موضوعات مرتبط با سلامت و ورزش توسط معاونت بهداشتی و اداره ورزش و جوانان

امید آن است شاهد توجه ویژه به جوانان و سلامت آنان با همکاری سازمانهای ذینفع در طول سال نیز باشیم.

• در شنبه 1 ارديبهشت 1397

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی هفته گرامیداشت معلم و استاد را تبریک گفت