تاریخ : پنجشنبه 30 فروردين 1397

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه از برگزاری هفته سلامت 97 با شعار" سلامت برای همه" خبر داد

به گزارش روابط عمومی، در جلسه ی هماهنگی که به این منظور تشکیل شد، دکتر علی جنتی گفت: هفته سلامت طی روزهای اول تا هفتم اردیبهشت ماه و با هدف بالابردن فرهنگ سلامت مردم و همچنین معرفی دستاوردهای این حوزه ی بهداشت و درمان برگزار می شود.
وی افزود: موضوع هفته سلامت امسال " پوشش همگانی سلامت: برای همه در همه جا" است و اهتمام مجموعه علوم پزشکی ایجاد حساسیت مردم و مسئولین به موضوع سلامتی است.
رئیس دانشکده ادامه داد: در کنار شعار کلی هفته سلامت، عناوینی مانند " عدالت در دسترسی به خدمات سلامت: حق مردم، مسئولیت حکومت"، " سلامت برای همه، همه جا"، "مقابله با آسیب های اجتماعی"، "حمایت از فقرا در دسترسی به خدمات سلامت"،" اجتماعی شدن سلامت" و...برای روزهای این هفته در نظر گرفته شده است.
دکتر علی جنتی ضمن اشاره به برنامه های دانشکده علوم پزشکی مراغه طی هفته سلامت 1397، گفت: برنامه های متنوع فرهنگ سازی سلامت مانند نواختن زنگ سلامت در مدارس، برگزاری نمایشگاهها، جشنواره غذای سالم، برگزاری مسابقات با موضوع سلامت و برگزاری مراسم پیاده روی و ورزش همگانی از جمله این برنامه ها است.
وی خبر داد: همچنین طی این هفته اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان با حضور روسای ادارات برگزار خواهد شد.
رئیس دانشکده گفت: دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه و فرماندار شهرستان مراغه، سخنرانی قبل از خطبه های نماز جمعه، دیدار با اعضاء سازمان های مردم نهاد، داروسازان و دیگر سازمانهای و شخصیت ها که به نوعی با سلامت مردم و سر و کار دارند از جمله برنامه های دیگر این هفته است.
دکتر علی جنتی افزود: همچنین طی این هفته ده طرح بهداشتی و درمانی دانشکده علوم پزشکی مراغه به بهره برداری خواهد رسید که جزئیات به ترتیب اطلاع رسانی خواهد شد.
ایشان ادامه داد: حضور در رادیو شهر مراغه برای تبیین شعار هفته سلامت و ارائه گزارش به مردم و همچنین برگزاری نشست خبری با اصحاب رسانه از برنامه های پیش بینی شده برای این هفته است.

• در پنجشنبه 30 فروردين 1397

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی هفته گرامیداشت معلم و استاد را تبریک گفت