به گزارش روابط عمومی، این نشست به همت واحد امور مشارکت های اجتماعی دانشکده و با هدف فراهم سازی شرایط لازم برای مشارکت بیشتر دیگر سازمانها و ادارات در مسائل مربوط به سلامت مردم برگزار گردید.
در ابتداری این نشست، رئیس دانشکده ضمن تاکید بر اهمیت کار گروهی در امر سلامت، گفت: واقعیت این است که عرصه سلامت ورود مدیران از سطوح مختلف بخش های دولتی و غیر دولتی و دیگر شهروندان را می طلبد.
دکتر علی جنتی افزود: اگرچه دانشگاههای علوم پزشکی متولی اصلی بهداشت و درمان جامعه شناخته می شوند اما در واقع این امر بدون مشارکت مردم، ادارات و سازمان های دیگر ممکن نیست.
وی افزود: تشکیل کارگروه سلامت و امنیت غذایی تجربه بسیار خوبی برای درگیر کردن همه ادارات و سازمان های غیردولتی در امور بهداشت و درمان بود و حال می تواند در تشکیل این مجمع و تداوم موثر فعالیت های آن بسیار راهگشا باشد.
رئیس دانشکده ادامه داد: همچنین با تشکیل مجمع خیرین سلامت، شهروندان آخرت اندیش در امور بهداشت و درمان مشارکت کردند که با ظرفیت بالای خود در دو سال گذشته کارهای بسیار بزرگی به انجام رسید.
دکتر علی جنتی اذعان کرد: با تشکیل مجمع ملی سلامت شهرستان امیدواریم شاهد مشارکت حداکثری ادارات دولتی و غیردولتی و مردم در امور سلامت باشیم.
در بخش دیگری از این نشست، خانم دکتر رستمی، قائم مقام رئیس در امور مشارکت های اجتماعی، گفت:ادارات و سازمان های زیادی در رابطه با سلامت و جسم و روان مردم درگیر باشند اما واقعیت این است که افزایش کیفیت خدمات آنها در رابطه با سلامت مردم هماهنگی بیشتری را می طلبد.
وی ادامه داد: برنامه ریزی های اولیه برای برگزاری مجمع ملی سلامت انجام شده است و امیدوارم بتوانیم تا آخر امسال این امر را نهایی کنیم.
گفتنی ست در این نشست که با حضور رئیس دانشکده، معاونین ایشان و روسای واحدهای مختلف دانشکده برگزار شد مسائل و راهکارهای مربوط به تشکیل این مجمع و برگزاری مراسم مربوط مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.