تاریخ : سه شنبه 12 دي 1396

کمیته سلامت جوانان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کمیته سلامت جوانان با حضور معاون بهداشتی و همچنین نمایندگان ادارات شهرستان مراغه در سالن اجتماعات این معاونت برگزار گردید .
دکتر مجتهدی ، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه ، ضمن قدردانی از حضور اعضای کمیته در جلسه ، مشکل چاقی در جوانان را بسیار مهم برشمردند که زمینه ساز بروز بیماریهای غیر واگیر در آینده است و علت این مشکل را در تغییر سبک زندگی مردم دانستند .
ایشان با تشریح شاخصهای توسعه پایدار در جهان ، شاخصهای سلامتی را به عنوان یکی از مولفه های اصلی هر کشور برشمرد و با اشاره به تغییر سیماری بیماریها ، پیشگیری از بیماریها را در کاهش بار بستری در بیمارستانها و هزینه های ناشی از درمان بیماران بسیار مهم ارزیابی کرد .
دکتر مجتهدی چهار بیماری فشار خون ، دیابت ، بیماری های تنفسی و همچنین سرطانها را عامل 80 درصد مرگها برشمرد و از چاقی  به عنوان یکی از عوامل خطر مهم در بروز این بیماریها نام برد .
ایشان با اشاره به اجرای غربالگری صورت گرفته در جمعیت بالای 30 سال شهرستان مراغه به عنوان یکی از مهمترین اقدامات حوزه بهداشت در سال 95 و 96 افزود : از جمعیت 127000 نفر بالای 30 سال شهرستان مراغه ، موفق شدیم حدود 74000 نفر رو مورد ارزیابی و غربالگری قرار دهیم که متاسفانه آمار بروز فشار خون و دیابت و اختلال چربی خون رقمی بسیار بالاست که حتما باید مورد توجه قرار گیرد .
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه در ادامه سخنان خود تغذیه نامناسب ، سیگار ، کم تحرکی را عامل بروز چاقی در افراد دانست و کنترل وزن در افراد را به عنوان یکی از راههای موثر کاهش بروز بیماریهای غیر واگیر برشمرد .
دکتر مجتهدی خودمراقبتی افراد از سلامتی را به عنوان یکی از مهمترین آیتم های سلامتی در پیشگیری از بیماریها دانست و آموزش به مردم به ویژه جوانان را وظیفه همگان برشمرد .
در ادامه جلسه خانم سلطانی ، کارشناس مسئول واحد سلامت جوانان معاونت بهداشتی ، با اشاره به مرگ جوانان بعلت حوادث و تصادفات ، همکاری تمامی سازمانها و ادارات را در آموزش کارمندان جوان و جوانان تحت پوشش خود بسیار مهم برشمردند ایشان با اشاره به جمعیت جوان تحت پوشش اداره ورزش و جوانان ، توجه به امر آموزش در زمینه پیشگیری از چاقی در جوانان را با بسط و گسترش فرهنگ ورزش و همچنین ایجاد دسترسی آسان و ارزان به ورزش را بسیار مهم برشمرد .
خانم سلطانی با اشاره به برنامه های آموزشی صورت گرفته در مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه برای جوانان با موضوعات ازدواج سالم ، پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی و ... از همه ادارت خواست تا با رویکرد جدید اقدام به جلب نظر جوانان نمایند .
در ادامه جلسه اعضای کمیته به بیان دیدگاههای خود پرداختند و در مورد راه حلهای پیشنهادی بحث و تبادل نظر صورت گرفت .
  • در سه شنبه 12 دي 1396

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است