به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جهت حمایت از زنان باردار نیازمند ، برای چهارمین بار در بین این گروه ، سبد غذائی بین 250 نفر از زنان باردار نیازمند توزیع گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، جهت حمایت از زنان باردار نیازمند ، برای چهارمین بار در بین این گروه ، سبد غذائی بین 250 نفر از زنان باردار نیازمند توزیع گردید .
تغذیه مناسب و سالم در دوران بارداری برای سلامت مادر و جنین از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است و دریافت کافی منابع غذائی حاوی ویتامینها ، املاح و مواد مقوی در تامین نیازهای غذائی مادر باردار ، در رشد و تکامل جنین نقش به سزائی دارد .
در همین راستا ، گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه با همکاری بنیاد علوی ، سبد غذائی که حاوی عدس ، برنج ، سویا ، روغن و ماکارو نی ، مرغ و ...را در بین 250 نفر از زنان باردار نیازمند توزیع کردند .