در این جلسه خانم وطن پورکارشناس بیماریها بعد از خیر مقدم به حضار محترم ، در مورد بیماریهای ژنتیک به خصوص فنیل کتونوری از روی
اسلاید های تهیه شده ارایه مطلب نمودند. همچنین ایشان در مورد اقدامات مورد انتظار از بهورزان ، کاردانان وکارشناسان در بیماریهای ژنتیک بهخصوص فنیل کتونوری ( پی کی یو ) صحبت کرده و به غربالگری نوزادان در 5-3 روز اول تولد تاکید نمودند . همچنین خانم وطن پور در مورد اقدامات مورد انتظار از بهورزان، کاردانان و کارشناسان در هفته سرطان به نامه ارسالی اشاره کرده و تاکیدنمودند .اقدامات انجام یافته در مراکز و خانه های بهداشت را تا پایان بهمن ماه به واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها ارسال نمایند .
در ادامه برنامه خانم دکتر اسدیان مسئول گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها جلسه را به صورت پرسش و پاسخ از حضار در مورد بیماری فنیلکتونوری ( پی کی یو ) و تغذیه کودکان مبتلا به فنیل کتونوری ادامه دادند .کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریها در مورد هفته سرطان که از 8 -15 بهمن ماه شروع خواهد شد به شعار هفته سرطان" سرطان قابل پیشگیری است با خود مراقبتی و امید " اشاره کرده و تاکید نمودند باید به مردم خود مراقبتی را آموزش دادتا از بروز بیماریها به خصوص سرطان پیشگیری گردد . همچنین ایشان در مورد راه های پیشگیری از سرطان ، 7 علامت مهم سرطان ، تغذیه وسرطان و عوامل خطر ساز سرطان صحبت نموده و تاکید کردند همکاران محترم در مراکز وخانه های بهداشت برای عموم مردم جلسات آموزشی تشکیل داده و مردم را با راه های پیشگیری از سرطان آشنا نمایند .