تاریخ : شنبه 20 آبان 1396

برگزاری مراسم بزرگداشت به مناسبت اربعین حسینی

دکتر علی جنتی: روز اربعین با وجود گذشت بیش از هزار و چهارصد سال، روز به روز باعظمت تر شده و به اقیانوسی وسیع و همه گیر تبدیل می شود.
به گزارش روابط عمومی به نقل از مفدا مراغه، همزمان فرا رسیدن اربعین حسینی مراسم بزرگداشتی با حضور شاعر برجسته کشوری، استاد کریمی مراغه ای، دکتر قهرمان، عضو هیات علمی دانشگاه سهند، رئیس دانشکده، اساتید، کارکنان و دانشجویان در تالار ولایت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزارشد.
دراین مراسم که به همت بسیج دانشجوئی دانشجوئی وبسیج جامعه پزشکی دانشکده و با همکاری مدیریت فرهنگی دانشجوئی تحت عنوان همایش " زینب (س) تجلی جایگاه زن در اسلام "  برگزار گردید، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، دکتر علی جنتی ضمن تسلیت اربعین حسینی بیان کرد: حضور پرشور و هرساله مسلمانان جهان در مراسم عزاداری امام حسین(ع) از 1400 سال پیش تا کنون، گواه بر ادامه نهضت آن امام همام تا ابدیت خواهد بود.
 ایشان در ادامه افزود: اربعین با وجود جان گداز بودن روز به روز باعظمت تر شده و اقیانوسی وسیع و همه گیر می شود و اگر فلسفه این واقعه را بدانیم بیشتر دلیل قیام امام حسین (ع) را درک خواهیم کرد.
 دکتر جنتی همچنین تاکید کرد: در فضای دانشگاهی هم باید با برگزاری مراسماتی این چنینی عظمت این واقعه را در میان جامعه دانشگاهی بیشتر بشناسانیم چرا که نهضت امام حسین جهانی و یک مسیر الهی است.
 درادامه این همایش، فضای مراسم با ذکر مصیبت اهل بیت (ع)  توسط کربلایی حبیب معرفت عجین شده و سپس استاد کریمی مراغه ای با شعرخوانی آئینی و تصویر سازی حال وهوای واقعه عاشورا و اربعین بر معنویت مراسم افزود.
در بخش بعدی مراسم حجت الاسلام دکتر مهدی قهرمان، عضو هیئت علمی دانشگاه سهند، در خصوص  نقش حضرت زینب در نمایاندن جایگاه ویژه زن در اسلام به ایراد سخن پرداخت.
به گفته وی جایگاه زن درسال های پیش از اسلام جایگاهی پست ونازل بوده اما نزول قرآن معجزه کرده و جایگاه زن را فزونی بخشید به طوری که انقلاب شگرفی در دیدگاه ها نسبت به مقام زن ایجاد نمود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: تنها مکتبی که  مقام انسان و مخصوصا زنان را اعتلا بخشید اسلام بود.
این عضو هیات علمی با بیان حدیثی از امام معصوم درباره حضرت زهرای اطهر گفت: ملاک غضب و رحمت خداوند حضرت زهرا(س) و این امر نشان دهنده مقام و منزلت زن در اسلام است.
دکتر قهرمان در همچنین با مطرح کردن روایاتی درباره شخصیت رفتاری حضرت زینب به عنوان یک زن غیرمعصوم ولی در مراتب بالاتر به نقش والای ایشان در حفظ اسلام اشاره کرد و گفت: این امر نمایانگر این موضوع است که من و شما نیز به عنوان انسانهای عادی ظرفیت و پتانسیل رشد و رسیدن به مقامات والای انسانی را داریم.
گفتنی است در بخش پایانی این مراسم از برخی از اعضاء بسیج جامعه پزشکی که در زمینه اهدای عضو فعالیت داشته اند تقدیربه عمل آمده و جوایزی به رسم یادبود اهدا شد.

• در شنبه 20 آبان 1396

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است