به گزارش روابط عمومی مدیریت غذا و دارو ، به مناسبت روز جهانی غذا، جشنواره غذای سالم دانشجویی در دانشکده پرستاری مراغه و با حضور پرشور دانشجویان با همکاری مشترک مدیریت غذا و دارو و معاونت آموزشی ، پژوهشی و دانشجویی برگزار گردید.
دکتر خرمی سرپرست مدیریت غذا و دارو در این خصوص گفت: با توجه به فرارسیدن روز جهانی غذا و طبق برنامه ریزی های انجام شده، برنامه جشنواره غذای سالم دانشجویی توسط در روز سه شنبه مدیریت غذا و دارو برگزار گردید و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی مراغه با پخت و تهیه غذاهای سالم بصورت گروهی در این مسابقه شرکت کردند.
شایان ذکر است که غذای آماده شده توسط دانشجویان عزیز بر اساس اصول تغذیه ای، ویژگی های حسی و ذاتی غذا مورد داوری کارشناسان کنترل مواد خوراکی، آشامیدنی و بهداشتی این مدیریت قرار گرفت و از سه گروه منتخب با اهدای جوایز سلامت محور تقدیر بعمل آمد.