1. در ابتدای جلسه خانم دکتر اسدیان مسئول واحد بیماریها ، با بیان اهداف جلسه و با اشاره به استراتژی فعلی وزارت بهداشت در خصوص تربیت مربی تب مالت با استفاده از مدل SHEP ، بر انتقال مطالب از این طریق به سطح جامعه جهت تاثیر گذاری بر روند افزایشی بیماری تاکید کردند. ضمناً ایشان با توجه به بالابودن سرعت رشد بیماری تب مالت در شهرستان در مقایسه با شاخص های مورد انتظار و نقاط مختلف کشور و استان و از طرفی تاکید کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان درخصوص لزوم واقعی سازی و جدیت در گسترش آموزش های موثر بر مردم بویژه گروههای پرخطر مثل دامداران و روستائیان و ... بر اجرای واقعی و جدی آموزش ها توسط کلیه همکاران حاضر در جلسات تاکید کردند.
2. در ادامه آقای رحمانی کارشناس مبارزه با بیماریها در روز اول و در روزهای بعدی توسط سایر همکاران منتخب، بطور مفصل و با استفاده از اسلایدهای پاورپوینت مطالب بیماری تب مالت (شامل معرفی بیماری - وضعیت بیماری در ایران و جهان - راههای انتقال - روش های تشخیص - درمان - پیشگیری و ..) توضیح دادند.
3. در پایان جلسات فوق نکات ذیل بعنوان انتظارت از همکاران ارجمند مطرح گردید :
3.1. همکاران محترم پس از مراجعه به مراکز و خانه های بهداشت تابعه ، در اولین فرصت تعداد افراد درگروههای پرخطر و اولویت دار آموزش تب مالت (شامل دامداران و قصابان، اطرافیان بیماران و زنان خانه دار) را در هر محل برآورد و به نحوی برنامه ریزی نمایند که در طول 2 ماه باقیمانده از سال جاری و قبل از آغاز فصل زایش دامها، حدالمقدور اکثریت افراد گروههای اولویت دار تحت آموزش قرار گیرند..
3.2. هریک از همکاران کاردان وکارشناس بهداشت خانواده و مامایی تا اسفند سال جاری به گروههای پرخطر و عموم مردم بصورت چهره به چهره یا گروهی آموزش های لازم را انتقال دهند.
3.3. همکاران در مناطق روستایی ترجیحاً مطالب مربوط به نحوه تماس با دام (استفاده از ماسک- دستکش- چکمه و روپوش و...) و نیز رعایت نکات بهداشتی در تهیه و مصرف لبنیات و گوشت و در مناطق شهری بر مصرف فرآورده های لبنی پاستوریزه ، جوشاندن شیر و پخت کامل گوشت تاکید نمایند.
تاریخ جلسه :از مورخه 20/10/93 تا مورخه 28/10/93