تاریخ : شنبه 31 تير 1396

پنجمین نشست کمیته اقتصاد دانش بنیان مراغه برگزار شد

در ابتدای جلسه دکتر جنتی، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، ضمن اشاره به افزایش تعداد پروژه های تحقیقاتی بیان کرد: این افزایش تعداد در نهایت با خلق ثروت منجربه تولید شغل می شود.
ایشان ادامه داد: هدف کمیته اقتصاد دانش بنیان این است که علوم در خدمت تولید قرار گیرد و ضمن بکارگیری از علم و تجربه دانشگاه، روش کار و تولید بهبود یابد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه افزود: در طی این مدت شاهد افزایش تعداد پروپوزال ها و پروژه های تحقیقاتی هستیم و حال دغدغه ما افزایش کیفیت پروژه های تحقیقاتی است.
در بخش دیگری از این نشست، شرکت کنندگان ضمن تشریح کارهای تحقیقاتی در موسسات و شرکت های تولیدی خود، به اهتمام شرکت و موسسه خود برای بهره برداری از دستاوردهای علمی در روند تولید تاکید کردند.
مهندس زارع، نماینده شرکت شیشه سازی مراغه، با اشاره به نحوه بکارگیری علم در خدمت تولید در شرکت خود بیان کرد: شرکت کاوه سودا دارای دو محصول سبک (پودرهای شوینده) وسنگین (شیشه) می باشد. در این شرکت بیش از 200 فرآیند انجام می‌شود که این فرایندها به معنی واقعی دانش بنیان هستند.
در ادامه این نشست، مهندس علیوند، نماینده شرکت آرد سنبل مراغه، از تولید آرد با ماندگاری بالا با همکاری دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه خبر داد و  گفت: شرکت آرد سنبل طرح پرتودهی آرد برای افزایش مدت نگه داری را با همکاری دانشکده اجرا کرد.
دکتر پورجعفر ، عضو هیئت علمی دانشکده، هم در این رابطه گفت: هدف از آرد بسته بندی شده و پرتودهی شده آن است که مدت نگه داری آرد را بالا ببریم و به صورت استاندارد صورت گیرد.
آقای محمدی، نماینده شرکت آب و فاضلاب، هم بیان کرد: باتوجه به بحران آب ، باید روند تصفیه آب از حالت سنتی خارج و به حالت علمی تبدیل شود. درمجتمع احمدآباد سهند دو مخزن سنتی وجود داشت که به حالت هوشمند تبدیل کردیم، درنتیجه هم از لحاظ سخت افزار و نرم افزار وهم از لحاظ انرژی صرفه جویی شد.
گفتنی ست در این نشست امکان سنجی استفاده از ظرفیت آزمایشگاههای میوه و گیاه موجود در شهرستان برای بهره گیری از تکنولوژی مدرن با توجه به نیاز منطقه مورد تبادل نظر قرار گرفت.

• در شنبه 31 تير 1396

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی هفته گرامیداشت معلم و استاد را تبریک گفت