Aa
تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
کد 953

در دومین روز از هفته سلامت / جشنواره ترویج غذای سالم در مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این جشنواره با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی با مشارکت رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این جشنواره با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی با مشارکت رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
در ابتدای این مراسم ، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و نماینده معاونت غذا و دارو ضمن بررسی غذاهای شرکت کنندگان از لحاظ کمی و کیفی  و میزان مصرف مواد غذائی مقوی و مغزی  ، از لحاظ مصرف مواد اولیه کم ضرر و سالم مورد ارزیابی قرار داده و بر اساس آن به شرکت کنندگان امتیاز داده شد .
در بخش دیگری از جشنواره ، دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی دانشکده، با بیان اهمیت پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر با تکیه بر خود مراقبتی گفت : ارتقاء دانش و آگاهی جامعه از شیوه تغذیه سالم و مواد غذائی مصرفی خود در جهت کاهش بار بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم و حیاتی است .
ایشان افزود: امروزه با تغییر سبک زندگی ، شاهد بروز بیماریهای قلبی عروقی در گروههای سنی مختلف جامعه هستیم و در این راستا خودمراقبتی به عنوان یک امر ضروری در ارتقاء سلامت جامعه محسوب می شود.
ایشان در ادامه ضمن تشریح نقش رابطین سلامت مراکز در ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم ، برگزاری جشنواره ها و همایش ها را در این زمینه به عنوان یک مقدمه برشمرد و مجری اصلی ترویج غذای سالم را خود مردم دانست.
دکتر مجتهدی در ادامه سخنان خود بر کنترل سلامت مواد غذائی توسط بازرسان بهداشت محیط در اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی اشاره کرد و افزود: امروزه کم تحرکی ، استفاده از فست فودها ، انجام کارها بصورت ماشینی به عنوان عامل اصلی در بروز بیماریهای غیر واگیر به ویژه قلبی و عروقی است که بیشتر قشر مرفه جامعه را هدف قرار داده است .
وی ادامه داد: تغییر الگوی مصرف مواد غذائی و روی آوردن به ورزش و تحرک بدنی باید به عنوان فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود و در این راستا نقش کلیدی مراقبین سلامت بسیار با ارزش است تا به خود و خانواده های خود با انتقال پیامهای سلامتی مروج فرهنگ سلامت باشند .
در ادامه جشنواره به ده نفر از افراد برتر جوایز نفیسی اهدا گردید و همچنین به تمامی شرکت کنندگان به رسم یادبود ، هدایایی اهدا شد .
گفتنی ست این جشنواره با مشارکت واحد بهبود تغذیه ، واحد آموزش سلامت و روابط عمومی معاونت بهداشتی در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید. از نکات قابل توجه این جشنواره استقبال بی نظیر رابطین مراکز خدمات جامع سلامت از آن بود.
 
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
  • تعداد بازدید 411
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اخبار

دیدار هیأت رئیسه دانشکده علوم پزشکی مراغه با فرمانده سپاه ناحیه مراغه

1403/02/04

از کارشناسان آزمایشگاه های حوزه بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه تجلیل شد

1403/02/03

لیست پذیرفته‌شدگان آزمون مراقب سلامت شرکت تعاونی ۱۲۹۱ مورخ ۲۴ اسفند ماه

1403/02/01

نشست کمیته دانشگاهی هفته سلامت 1403 برگزار شد

1403/01/29

🔸پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی و نیروی زمینی

1403/01/29

تحصیل ۵۵ دانشجوی پزشکی در مراغه

1403/01/26

پیام تبریک رئیس علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرا رسیدن عید سعید فطر

1403/01/22

انجام نخستین جراحی نفروکتومی رادیکال در مراغه

1403/01/21

پیشگیری از سقط جنین عمدی از برنامه های اولویت دار نظام سلامت است

1403/01/21

احکام حقوق سال ۱۴۰۳ کارکنان دانشکده صادر شد

1403/01/21

سامانه جدید "پیک" دانشکده علوم پزشکی مراغه بهره برداری شد

1403/01/20

91 درصد نوجوانان مراغه ای طی سال گذشته از خدمات بهداشتی تعریف شده گروه سنی خود بهره مند شدند

1403/01/19

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

1403/01/19

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18

پیگیری درمان 54 کودک پرخطر طی تعطیلات نوروزی 1403

1403/01/18