Aa
تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
کد 953

در دومین روز از هفته سلامت / جشنواره ترویج غذای سالم در مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این جشنواره با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی با مشارکت رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، این جشنواره با هدف ترویج غذای سالم با مصرف کم نمک ، قند و چربی با مشارکت رابطین سلامت مراکز خدمات جامع سلامت شهرستان مراغه در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید .
در ابتدای این مراسم ، کارشناسان تغذیه معاونت بهداشتی و نماینده معاونت غذا و دارو ضمن بررسی غذاهای شرکت کنندگان از لحاظ کمی و کیفی  و میزان مصرف مواد غذائی مقوی و مغزی  ، از لحاظ مصرف مواد اولیه کم ضرر و سالم مورد ارزیابی قرار داده و بر اساس آن به شرکت کنندگان امتیاز داده شد .
در بخش دیگری از جشنواره ، دکتر مجتهدی، معاون بهداشتی دانشکده، با بیان اهمیت پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر با تکیه بر خود مراقبتی گفت : ارتقاء دانش و آگاهی جامعه از شیوه تغذیه سالم و مواد غذائی مصرفی خود در جهت کاهش بار بیماریهای غیر واگیر بسیار مهم و حیاتی است .
ایشان افزود: امروزه با تغییر سبک زندگی ، شاهد بروز بیماریهای قلبی عروقی در گروههای سنی مختلف جامعه هستیم و در این راستا خودمراقبتی به عنوان یک امر ضروری در ارتقاء سلامت جامعه محسوب می شود.
ایشان در ادامه ضمن تشریح نقش رابطین سلامت مراکز در ترویج فرهنگ مصرف غذای سالم ، برگزاری جشنواره ها و همایش ها را در این زمینه به عنوان یک مقدمه برشمرد و مجری اصلی ترویج غذای سالم را خود مردم دانست.
دکتر مجتهدی در ادامه سخنان خود بر کنترل سلامت مواد غذائی توسط بازرسان بهداشت محیط در اماکن تهیه و توزیع مواد غذائی اشاره کرد و افزود: امروزه کم تحرکی ، استفاده از فست فودها ، انجام کارها بصورت ماشینی به عنوان عامل اصلی در بروز بیماریهای غیر واگیر به ویژه قلبی و عروقی است که بیشتر قشر مرفه جامعه را هدف قرار داده است .
وی ادامه داد: تغییر الگوی مصرف مواد غذائی و روی آوردن به ورزش و تحرک بدنی باید به عنوان فرهنگ عمومی جامعه تبدیل شود و در این راستا نقش کلیدی مراقبین سلامت بسیار با ارزش است تا به خود و خانواده های خود با انتقال پیامهای سلامتی مروج فرهنگ سلامت باشند .
در ادامه جشنواره به ده نفر از افراد برتر جوایز نفیسی اهدا گردید و همچنین به تمامی شرکت کنندگان به رسم یادبود ، هدایایی اهدا شد .
گفتنی ست این جشنواره با مشارکت واحد بهبود تغذیه ، واحد آموزش سلامت و روابط عمومی معاونت بهداشتی در هتل آلیانس مراغه برگزار گردید. از نکات قابل توجه این جشنواره استقبال بی نظیر رابطین مراکز خدمات جامع سلامت از آن بود.
 
 
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 3 ارديبهشت 1396
  • تعداد بازدید 434
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه

اخبار

سرپرست مدیریت غذا و دارو با مسئولین فنی کارخانجات آرایشی و بهداشتی و عطاری های شهرستان مراغه دیدار کرد

1403/10/02

آیین گرامیداشت ولادت حضرت زهرا (س) و تجلیل از بانوان شاغل در دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/10/02

قابل توجه داوطلبین شرکت کننده در فراخوان جذب کارشناس سلامت روان

1403/09/20

پیوستن مراغه به شبکه شهرهای سالم نتیجه تلاش جمعی است

1403/09/19

بازدید معاون توسعه دانشکده علوم پزشکی مراغه از پروژه‌های عمرانی و صدور دستورات لازم برای تسریع روند اجرایی

1403/09/13

اطلاع رسانی آغاز واکسیناسیون کشوری شیرخواران 2 ماهه با واکسن روتاویروس از 13 آذر

1403/09/12

چهارمین جلسه ستاد مرکزی هماهنگی جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/09/12

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/09/11

بازدید رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه معاون بهداشتی از خانه های بهداشت و مراکز جامع سلامت

1403/09/11

كارگاه آموزشي "انگيزش در محل كار" برای 25 مدیر ستادی به همت اداره آموزش و توسعه كاركنان معاونت توسعه دانشكده برگزار شد

1403/09/11

توقیف و امحاء ۱۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در مراغه

1403/09/08

اجرای برنامه عوامل اجتماعی موثر بر سلامت (SDH)درشهرستان مراغه

1403/09/07

دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی و معاون توسعه با مسئولان وزارت بهداشت

1403/09/07

اعزام تیم های ورزشی دانشکده به چهارمین المپیاد کارکنان وزارت بهداشت

1403/09/05

دیدار رئیس دانشکده و معاون توسعه با اعضا موسسه خیریه عمران مراغه

1403/09/01