به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر مجتهدی که در دومین نشست فصلی معاونت بهداشت دانشکده سخن می گفت از تکمیل و تجهیز آزمایشگاه سل هم خبر داد.
ایشان ارسال سریع نمونه خلط تشخیصی سل به آزمایشگاه را مهم بر شمرد و از مسئولین همه مراکز خواست تا به این نکته مهم توجه داشته باشند تا در صورت وجود هر موردی روند تشخیص و درمان به سرعت انجام گیرد.
معاون بهداشتی دانشکده در بخش دیگری از سخنان خود به تشریح برنامه های طرح تحول نظام سلامت و جذب مراقبین سلامت جهت ارائه ی خدمات به ساکنین شهر و حاشیه شهر پرداخت و گفت: در حال حاضر در همه این مراکز پزشم مستقر شده است تا مردم به راحتی و بدون هیچ دغدغه ای به خدمات تشخیصی و درمانی در این مراکز دسترسی داشته باشند.
در بخش دیگری از این نشست، خانم دکتر اسدیان ، مدیر گروه بیماریهای واگیر و غیر واگیر ، به تشریح برنامه ی ادغام NCD در نظام شبکه و ضرورت شناسائی به موقع بیماران و درمان آنها پرداخت. ایشان خاطر نشان کردند: در راستای اجرای برنامه های مراقبت بیماریهای غیر واگیر ، نظارت بر عملکرد مراقبین سلامت جدید توسط مسئولین مراکز بهداشتی - درمانی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و برای ثبت مراقبتها در سامانه سیب تدابیر ویژه ای باید اتخاذ گردد.
سرکارخانم برار ، کارشناس سلامت خانواده و جمعیت، نیز ضمن اشاره به دستاوردهای حوزه ی سلامت خانواده در کاهش مرگ و میر کودکان 1 تا 59 ماهه، خواستار همکاری بیشتر مراکز در جذب و آموزش رابطین سلامت جهت ارتقاء شاخصهای سلامت منطقه و شهرستان گردید.
در ادامه ی نشست آقای قاسمی ، مدیر گسترش شبکه معاونت بهداشتی، به تبیین مشکلات اجرائی برنامه مراقبین سلامت و مشکلات اجرائی ثبت برنامه سیب اشاره کرد و خواستار نظارت بیشتر مسئولین مراکز در اجرای هر چه بهتر برنامه سیب شد.