تاریخ : سه شنبه 20 شهريور 1403

جلسه هماهنگی برنامه های گرامیداشت هفته دفاع مقدس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، جلسه هماهنگی برنامه های گرامی داشت چهل و چهارمین سالگرد دفاع مقدس با حضور مدیران دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.
 دکتر اللهوردی ارجمند در این جلسه با تاکید بر نقش بسیار مهم دفاع مقدس در اعتلای روحیه خود باوری اقشار مختلف به ویژه جوانان گفت: دوران هشت سال دفاع مقدس بعنوان یک مکتب و دانشگاه تمام عیار می تواند الگوی یک فرهنگ اصیل همواره پویا، مانا و تاثیر گذار بوده و درس های بزرگی را منتقل نماید.

رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه ادامه داد: خوشبختانه روحیه ایثار، فداکاری ، و شجاعت رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس چنان جراتی به جوانان این مرز و بوم عطا کرده است که امروز با استفاده از تجربیات دفاع مقدس در عرصه های مختلف علمی ، دانش بنیان، سلامت و صنعت و ... در منطقه و حتی جهان بعنوان یک کشور صاحب نظر باشیم.

وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری برنامه‌های هفته دفاع مقدس توجه ویژه برای گرامیداشت یاد و خاطره رزمندگان، شهداء و خانواده های معزز انها می باشد که در سایه ایثار و از خود گذشتگی انها کشور با عزت و شکوه هشت سال دفاع مقدس را سپری کرد.

دکتر اللهوری ارجمند در پایان گفت: برگزاری با نظم و با شکوه برنامه های این هفته می تواند در انتقال تجربه ها و و دستاورد های هشت سال دفاع مقدس به قشر جوان و نوجوان کشور علی الخصوص دانشجویان عزیز نقش مهمی را ایفا نماید چرا که هفته دفاع مقدس می‌تواند آغاز یک جریان تاثیر گذار فرهنگی و ارائه کننده یک الگو برای تمام سال باشد.

به گزارش روابط عمومی، در این جلسه اعضا درباره نحوه اجرای مراسم های هفته دفاع مقدس به گفتگو پرداخته و دیدار با خانواده شهدا، فضاسازی مناسب واحد های مختلف به ویژه معاونت اموزشی از جمله مصوبات این جلسه بود.
  • در سه شنبه 20 شهريور 1403

تجلیل از بهورزان نمونه و فعالان عرصه سلامت روستایی در مراغه

1403/06/26

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۳