تاریخ : پنجشنبه 4 مرداد 1403

پوشش ۷۵ درصدی برنامه سلامت خانواده در مراغه

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی مراغه، کمیته اجرایی ستاد دانشگاهی برنامه ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع با حضور دکتر ارجمند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، برگزار گردید.
🟨 در ابتدای جلسه، دکتر ارجمند، ضمن اشاره به اجرای برنامه کشوری ملی سلامت خانواده و نظام ارجاع در شهرستان مراغه و تاکید به برگزاری مستمر و جدی کمیته های دانشگاهی، لزوم همکاری تنگاتنگ معاونین و مدیران دانشکده در راستای اجرای هرچه بیشتر و بهتر برنامه و حل مشکلات را خواستار شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: انسان سالم محور توسعه پایدار است و سالم بودن انسان در گروه اجرای برنامه‌های ملی سلامت با محوریت مشارکت مردمی است.

🟧 در ادامه این نشست، معاون بهداشتی دانشکده و رئیس مرکز بهداشت شهرستان نیز به ضرورت تعامل و هم افزایی سیستمی در بین سایر معاونت ها و سازمانها با حوزه بهداشت اشاره نمود گفت: برنامه هایی چون سلامت خانواده نیازمند همکاری بین بخشی و برون بخشی است و این همکاری در نهایت تاثیر بسزایی در کاهش هزینه های درمان خواهد داشت.

او ضمن اشاره به پوشش بیش از ۷۵ درصدی برنامه سلامت خانواده در مراغه، تاکید کرد؛ یکی از مکانیزم ها تقویتی نظام شبکه بهداشت و درمان کشور، برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع است.

دکتر حق گشایی گفت: هدف اصلی اجرای برنامه ملی سلامت خانواده، تقدم پیشگیری بر درمان است و این یکی از مهمترین سیاست های کلان نظام سلامت محسوب می شود.

در ادامه، معاون بهداشتی دانشکده گفت: ما باید هزینه در بهداشت و به عبارت دیگر هزینه برای سلامتی مردم را سرمایه‌گذاری برای آینده بدانیم. چرا که هر چه قدر جمعیت سالم‌تری داشته باشیم؛ هزینه های دیگر ناشی از بیماری کمتر خواهد بود.

🟨 در ادامه، دکتر اعتمادی، معاون درمان دانشکده، درخصوص مشکلات و چالش های مرتبط با نظام ارجاع و رفع این موانع در حوزه درمان پیشنهادهایی را ارایه کرد.

در پایان این جلسه، مهندس قاسمی مدیر گسترش شبکه، ضمن گزارش جزئیات اقدامات انجام گرفته در خصوص اجرای برنامه سلامت خانواده و نظام ارجاع در مراغه، به مشکلات و چالش های موجود اشاره کرد و در راستای برطرف نمودن این مشکلات راهکارهایی را ارائه داد.
  • در پنجشنبه 4 مرداد 1403

1403/05/06

پوشش ۷۵ درصدی برنامه سلامت خانواده در مراغه

1403/05/04