تاریخ : شنبه 10 بهمن 1394

رئیس اداره کلینیک های تخصصی و رئیس اداره امور آزمایشگاههای دانشکده معرفی شدند

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر علی جنتی در آئین معارفه آقای دکتر نبئی به عنوان رئیس اداره کلینیک های تخصصی و آقای دکتر صدیقی به عنوان رئیس اداره امور آزمایشگاههای دانشکده گفت: ما نیازمند استفاده حداکثری از ظرفیت ها برای پیشرفت هستیم.

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر علی جنتی، سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه، در آئین معارفه آقای دکتر نبئی به عنوان رئیس اداره کلینیک های تخصصی و آقای دکتر صدیقی به عنوان رئیس اداره امور آزمایشگاههای دانشکده گفت: ما نیازمند استفاده حداکثری از ظرفیت ها برای پیشرفت هستیم.

آقای دکتر علی جنتی، سرپرست محترم دانشکده علوم پزشکی مراغه، ضمن اشاره به اینکه هیچ سازمانی نباید از وضعیت موجود خود راضی باشد گفت: آینده نگری و داشتن دیدگاههای آرمانی با به عنوان دو اصل مهم مد نظرمان باشد تا دانشکده خود را به جایگاه شایسته خود برسانیم.

ایشان تغییر در حوزه درمان را ضروری دانست و گفت: حال که بنا داریم مسئولیت درمان جنوب آذربایجان شرقی را برعهده بگیریم و مراکز رفرانس داشته باشیم ،باید در پی این باشیم که ظرفیت های لازم را ایجاد بکنیم. بر این اساس و با توجه به افزایش تعداد پزشکان متخصص دانشکده ضروری ست که در این حوزه اصلاح فرایند صورت بگیرد. از آقای دکتر نبئی انتظار می رود با داشتن برنامه ای مدون در زمینه های افزایش فضای کلینیک های تخصصی، سیستم نوبت دهی به مراجعه کنندگان و پرداخت هزینه این امر مهم را انجام دهند.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: باید برای ایجاد زمینه لازم برای انجام آزمایشهایی که در شهرهای همجوار وجود ندارند آزمایشگاه مرکز سلامت ایجاد شود. از آقای دکتر صدیقی هم انتظار داریم تا ضمن استفاده از ظرفیت حداکثری شرایط موجود، برای ارتقاء سطح امور آزمایشگاهی از هیچ کوششی دریغ نورزند.

در ابتدای این مراسم، آقای دکتر رضائی فر، معاون محترم درمان، ضمن تشکر از عنایت ویژه سرپرست دانشکده به حوزه ی درمان و همچنین عرض خسته نباشید به همکاران حوزه ی درمان گفت: برای متناسب ساختن ساختار معاونت درمان با پیشرفتهای این حوزه نیازمند اضافه کردن  برخی واحدها هستیم و امروز این اتفاق در سه بخش صورت می گیرد.

گفتنی ست در این مراسم آقای دکتر نبئی به عنوان رئیس اداره کلینیک های تخصصی و آقای دکتر صدیقی به عنوان رئیس اداره امور آزمایشگاههای دانشکده و آقای جلیلی به عنوان مسئول واحد اقتصاد درمان معرفی شدند.

• در شنبه 10 بهمن 1394

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است