تاریخ : سه شنبه 6 بهمن 1394

بیش از 50 درصد مادران باردار پس از شرکت در کلاس های زایمان فیزیولوژیک تمایل به زایمان طبیعی دارند

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان ، در آخرین جلسه کمیته ترویج زایمان طبیعی راههای مناسب آموزش و ترغیب مادران باردار به زایمان طبیعی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

در این جلسه که با حضور آقای دکتر علی جنتی، سرپرست دانشکده ، معاونین دانشکده علوم پزشکی مراغه ، رئیس اداره امور بیمارستانی و سرپرست بیمارستان های دانشکده برگزار شد، نتیجه ی پایش نه ماهه برنامه های ترویج زایمان طبیعی تشریح شد.

سرست دانشکده با تاکید بر جدیت و تداوم اجرای برنامه های ترویج زایمان فیزیولوژیک در دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی مراغه گفت: برای اینکه اهداف نظام تحول سلامت در رابطه با ترویج زایمان طبیعی محقق شود باید فعالیت های مناسب در جهت فرهنگ سازی در بین اقشار جامعه صورت گیرد.

آقای دکتر جنتی افزود: آموزش مادران باردار و آگاه سازی آنها از مزایای زایمان طبیعی از جمله زیرساخت های مورد نیاز برای ترویج زایمان طبیعی است. خوشبختانه این امر مهم در دانشکده علوم پزشکی بسیار جدی تلقی شده است و باعث افزایش 55 درصدی تمایل مادران باردار به زایمان طبیعی شده است.

در بخشی از این جلسه ، آقای دکتر رضایی فر ، معاون درمان دانشکده، ضمن اشاره به فعالیت های انجام شده در این زمینه گفت: حضور همراه مادر باردار به خصوص همسر در کنار مادر هنگام زایمان طبیعی می تواند در تشویق مادران نقش کلیدی داشته باشد. و ما سعی می کنیم این امکان را برای مراجعه کنندگان خود فراهم کنیم.

خانم دکتر خاطرنشانیان ، رئیس اداره امور بیمارستانی دانشکده،  هم در رابطه با کاهش آمار سزارین گفت: در سال گذشته کاهش زیادی در سزارین مادرانی که برای اولین بار سزارین می شونداتفاق افتاده است که این امر یکی از اجزای مهم اهداف تحول نظام سلامت می باشد. اما ما نیاز به تعامل بیشتر پزشکان داریم تا به اهداف واقعی وزارت بهداشت و درمان در رابطه با ترویج  زایمان طبیعی دست یابیم.

معاون بهداشتی دانشکده، آقای  دکتر مجتهدی ، هم در مورد آموزش مادران باردار در کلاس های زایمان فیزیولوژیک گفت: در طی کلاس هایی که در مراکز بهداشتی برای مادران باردار برگزار می شود ، آنها با مسائل مختلف مربوط به زایمان طبیعی آشنا می شوند. این امر موجب شده است در طی یک سال گذشته از کلیه مادران آموزش دیده38/55% زایمان طبیعی داشته باشند و 7/38% با علل طبی سزارین شوند .

• در سه شنبه 6 بهمن 1394

بیست و پنجمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/04/31

اهدای اعضای جوان ۲۰ ساله مراغه ای