تاریخ : جمعه 18 آذر 1401

دیدار رئیس دانشکده علوم پزشکی با پدر "شهید دانشجو" داود خیری فام

به گزارش روابط عمومي دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز دانشجو  رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به همراه فرمانده سپاه ناحیه مراغه با حضور در منزل شهید دانشجو داود خیری فام ضمن دیدار با پدر شهید و تفقد از ایشان یاد و نام شهدای دانشجو مصطفی بزرگ‌نیا و احمد قندچی و مهدی شریعت‌رضوی را گرامی داشتند.

دکتر ارجمند در این دیدار گفت: قطعا یاد و نام شهدای دفاع مقدس روشن گر مسیر پیشرفت و توسعه کشور است.

وی افزود : مسولین امر باید با تبعیت از ولایت و راه شهدای گرانقدر در مسیر توسعه ایران اسلامی قدم بردارند عظمتی که در روح شهدای بزرگوار بوده  منجر شده تا به مقام شهادت برسند و این نتیجه، مدیون تربیت خانوادگی  برای اعتلای روح و شخصیت شهدا می باشد.

وی ادامه داد: شهدای دانشجو می توانند بعنوان یک الگوی مناسب برای دانشجویان عصر حاضر باشند تا  بر  پایه این آرمان‌ و الگوگیری ها  راه  پیشرفت و توسعه  علمی کشو راه هموار نمایند.

فرمانده سپاه ناحیه مراغه نيزدر این دیدار گفت: تمامی کشور هایی که در مقابل استکبار مقاومت می کنند چشمشان به جمهوری اسلامی است و این نظام پشتیبان  اول مقابله با استکبار است.

وی افزود : جمهوری اسلامی با وجود ملت آگاه و با بصیرت توانسته است در مقابل دشمنان استقامت کند.در حوادث اخیر عدم همراهی مردم با آشوبگران باعث شد نقشه دشمنان برای تجزيه ایران یکپارچه نقش بر آب شود و میلیارد ها دلار هزینه ای که برای این هدف سرمایه گذاری کرده بودند به باد فنا رود .

وی در پایان گفت: دانشجویان ایران اسلامی همیشه پشتیبان علمی و فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند که شایسته تقدیر می باشند.

به گزارش روابط عمومي دانشکده علوم پزشکی در این دیدار هیات رئیسه دانشکده با فرمانده سپاه ناحیه مراغه حضور داشتند.

شهید دانشجو داود خیری فام مرداد ۶۶ در عملیات نصر ۵ در منطقه‌ سردشت به فیض شهادت نائل شده است .
  • در جمعه 18 آذر 1401

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری