تاریخ : يکشنبه 26 تير 1401

رئیــس دانــشــڪــده عــلــوم پــزشــڪــے مــراغــه؛

اجــراے طــرح دارویــار گــامــے مــوثــر جــهت جــلــوگــیــرے از مــصــرف خــودســرانــه دارو اســتــ.

رئیــس دانــشــڪــده عــلــوم پــزشــڪــے مــراغــه گــفــتــ: اجــراے طــرح دارویــار، در ڪــشــور مــوجــب جــلــوگــیــرے از قــاچــاق دارو و جــلــوگــیــرے از فــروش و مــصــرف دارو بــه صــورت غــیــر مــجــاز اســتــ.
بــه گــزارش روابــط عــمــومــیـ :  رئیــس دانــشــڪــده عــلــوم پــزشــڪــے مــراغــه همــزمــان بــا اجــراے طــرح دارویــار در ســطــح ڪــشــور گــفــتــ:  ایــن طــرح هیــچ هزیــنــه اے بــراے بــیــمــار نــدارد، بــلــڪــه بــا همــڪــارے بــیــمــه ها در ایــن طــرح هزیــنــه خــریــد دارو بــراے بــیــمــاران ڪــمــتــر شــده،  و افــراد فــاقــد بــیــمــه نــیــز مــیــتــوانــنــد تــحــت پــوشــش بــیــمــه ســلــامــت همــگــانــے از ایــن خــدمــت بــهره گــیــرنــد. و مــابــه‌الــتــفــاوت گــرانــے داروها را بــیــمــه‌ها پــرداخــت مــیــ‌ڪــنــنــد.

وے خــاطــرنــشــان ڪــرد: در ایــن طــرح  ۳۶۶ قــلــم از داروهاے ضــرورے و پــرمــصــرف از جــمــلــه داروهاے بــیــمــاران دیــابــتــیــ، قــلــبــے عــروقــے و ...  تــحــت پــوشــش بــیــمــه قــرار گــرفــتــه اســت ڪــه قــبــلــا تــحــت پــوشــش هیــچ بــیــمــه اے نــبــوده انــد. همــچــنــیــن در ایــن طــرح بــعــضــے از داروهاے تــولــیــد داخــل بــه صــورت ڪــامــل  تــحــت پــوشــش بــیــمــه قــرار گــرفــتــنــد. ڪــه ایــن ڪــار بــاعــث جــلــوگــیــرے قــاچــاق دارو و مــانــع مــصــرف خــودســرانــه مــے شــود و پــول آن بــه خــود مــردم بــاز مــیــ‌گــردد.

دڪــتــر ارجــمــنــد بــیــان ڪــرد: بــا تــوجــه بــه ایــنــڪــه بــرخــے از داروهاے مــڪــمــلــے و ویــتــامــیــن ها ڪــه قــبــلــا بــا ارز آزاد وارد مــیــشــدنــد بــا اجــراے ایــن طــرح هیــچ گــونــه افــرایــش قــیــمــتــے نــدارنــد ، و مــردم مــیــتــوانــنــد بــا همــان نــرخ هاے قــبــلــے از داروخــانــه ها تــهیــه ڪــنــنــد، و دولــت بــا اجــراے ایــن طــرح بــراے رفــع مــشــڪــلــات و چــالــش هاے دارویــے خــود نــظــارت و پــایــش هاے مــیــدانــے انــجــام مــے دهد، و روزانــه بــا بــازرســے طــرح دارویــار داروخــانــه ها را ڪــامــلــا ڪــنــتــرل مــے نــمــایــد.

مــراغــه در ذخــایــر دارویــے ڪــمــبــودے نــدارد.
مــعــاون غــذا و دارو دانــشــڪــده عــلــوم پــزشــڪــے مــراغــه گــفــتــ: خــوشــبــخــتــانــه ذخــایــر دارویــے در شــهرســتــان در صــورت مــواجــه بــا پــیــڪ احــتــمــالــے ڪــرونــا ڪــافــے اســتــ.
دڪــتــر خــرمــے افــزود: خــوشــبــخــتــانــه  بــه نــظــر مــیــرســد ایــن مــوج ڪــوتــاه بــاشــد، و بــا تــوجــه بــه ایــنــڪــه بــســیــارے از داروهاے مــربــوط بــه درمــان ڪــرونــا تــولــیــد داخــلــے بــوده و مــشــڪــلــے در تــامــیــن آنــها  وجــود نــدارد،  و بــا داروهایــے ڪــه اڪــنــون در اخــتــیــار داریــم مــیــ‌تــوانــیــم از پــیــڪــ‌ احــتــمــالــے عــبــور ڪــنــیــمــ‌.
بــه گــزارش روابــط عــمــومــے طــرح دارو یــار بــا هدف حــمــایــت از مــصــرف ڪــنــنــده و بــا اخــتــصــاص یــارانــه دارو‌ها از طــریــق ســازمــانــ‌هاے بــیــمــه گــر در حــال اجــراســت و همــشــهریــان مــیــ‌تــوانــنــد در صــورت مــشــاهده افــزایــش قــیــمــت دارو‌ها بــا شــمــاره ۱۹۰ تــمــاس بــگــیــرنــد.
  • در يکشنبه 26 تير 1401

پیشگیری از سقط جنین عمدی از برنامه های اولویت دار نظام سلامت است

احکام حقوق سال ۱۴۰۳ کارکنان دانشکده صادر شد

سامانه جدید "پیک" دانشکده علوم پزشکی مراغه بهره برداری شد