تاریخ : دوشنبه 19 ارديبهشت 1401

مهمترین برنامه گروه سلامت در هفته سلامت ، توجه به انرژی های پاک است

رییس گروه سلامت محیط و کار دانشکده علوم پزشکی مراغه در مصاحبه با روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه: مهمترین برنامه گروه سلامت در هفته سلامت ، توجه به انرژی های پاک است
رییس گروه سلامت محیط و کار در مصاحبه ای به تشریح اهمیت انرژی های پاک و توجه آن در هفته سلامت پرداخته است متن این گفتگو، به این شرح است :

نقش گروه سلامت محیط و کار در تحقق شعار هفته سلامت چیست ؟

_ ضمن گرامیداشت هفته سلامت ، با توجه به اینکه شعار هفته سلامت با تاکید بر نقش مردم، مسئولین، سمن‌ها  در پیشبرد اهداف عرصه سلامت عنوان شده است یکی از مهمترین  هدف هایی که با همکاری بین سازمانی و مردم به دست می آید  ، دسترسی به انرژی پاک است .

_اهمیت دستیابی به انرژی های پاک و نو در کشور ما به چه صورت است ؟

_  رابطه مستقیمی در سطح توسعه کشور با میزان مصرف انرژی دارد . در کشور ما نیز با توجه به نیاز روز افزون به منابع انرژی و محدود شدن منابع انرژی ، در کنار سالم نگه داشتن محیط زیست و کاهش آلودگی ها استفاده از انرژی های نو ضروری به نظر می رسد . بحران های سیاسی و اقتصادی در کنار محدودیت سوخت های فسیلی ، و نگرانی‌های زیست محیطی با توجه به افزایش مصرف انرژی این ضرورت را دو چندان می کند .

_ نقش دولت در مدیریت مصرف انرژی و استفاده از سوخت پاک چیست و سمن ها چه نقشی را در این موضوع دارند ؟

_ قطعا دولت و حاکمیت ، مسولیت اصلی را در  سازمان دهی  مصرف انرژی  ایفا می کند اما سمن ها و سازمان های مردم نهاد بعنوان تشکل های مدنی و مردمی نقش محوری دارند و می توانند در چهار چوب قوانین و تعامل با مردم در بحث  مدیریت مصرف انرژی و خفاطت از محیط زیست  نقش آفرینی کنند .

_ اهمیت آموزش در بحث استفاده از انرژی های پاک و مدیریت استفاده از انرژی چیست ؟

_ در این بحث ،  آموزش نقش  اساسی دارد که سمن ها می توانند دوره های آموزشی را با همراهی خادمان نظام سلامت ،  برای آحاد مردم فراهم کنند .

_ گروه سلامت محیط و کار چه به چه صورتی می تواند با سمن ها تعامل نماید ؟

_ گروه سلامت محیط کار در شاخه های مختلف از جمله ایمنی  مواد غذایی ، بهداشت آب ، انرژی ، محیط زیست  و سایر مسائلی که با سلامت مردم در ارتباط است  نظارت دارد که این نظارت ها با کمک سمن ها و گروه های مردمی می تواند به بهترین شکل خود صورت بگیرد .
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه امسال شعار"سلامت ما، سلامت سیاره ما " برای هفته سلامت (هفدهم لغایت بیست و سوم اردیبهشت ماه ) انتخاب شده است.

اهمیت مشارکت مردم و سمن ها در تامین سلامت آحاد مردم بعنوان محوری ترین شعار هفته سلامت انتخاب شده است .

سلامت مردم از منظر هوا ، آب و غذا و... در گرو داشتن سیاره ای سالم است .
  • در دوشنبه 19 ارديبهشت 1401

فراخوان دعوت به همکاری:

1403/03/26

برگزاری دوره آموزشی آشنایی با سامانه TTAC

1403/03/26

اطلاعیه زمان بندی مصاحبه  پذیرفته شدگان آزمون پذیرش بهورزی مورخه 1402/12/25

1403/03/23

دانشکده علوم پزشکی مراغه رتبه 12 کارنامه جوانی جمعیت را بین 63 دانشگاه/دانشکده کشور کسب کرد

1403/03/21

پنج ماموریت اورژانس مراغه در سال گذشته با انتقال هوایی بوده است