تاریخ : شنبه 6 دي 1399

اجرای طرح شهید سلیمانی موجب کاهش آمار کرونا در مراغه شد

به گزارش روابط عمومی و به نقل از ایرنا؛ معاون استاندار آذربایجان‌شرقی و فرماندار ویژه شهرستان مراغه گفت: اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی برای مقابله با کرونا موجب کاهش آمار بیماران مبتلا به کرونا در این شهرستان شده است و باید در این راستا به صورت هدفمند و با برنامه ریزی بهتر حرکت کنیم.
سید علی موسوی روز پنچشنبه در نشست با عوامل برگزار کننده طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اظهار داشت: بعد از اجرای این طرح شاهد کاهش آمار کرونا ویروس در شهرستان هستیم اما این کاهش آمار نباید از سوی مردم به عنوان عادی انگاری ویروس کرونا تلقی شود.

وی گفت: با وجود اینکه شاهد کاهش آمار مبتلایان به کرونا هستیم اما نباید حساسیت های مردم نسبت به این ویروس کاهش یابد.

وی به حضور نیروهای بسیجی در اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی اشاره کرد و گفت: بسیج از همان روزهای نخست پیروزی انقلاب اسلامی در بیشتر حوزه ها به خصوص حوزه سلامت پای کار بوده است و امروز در جبهب مقابله با کرونا تلاش می کند .

فرمانده سپاه مراغه نیز در این جلسه گفت: تشکیل کمیته پشتیبانی و حمایت از بیماران کرونایی در این طرح مورد غفلت قرار گرفته است و باید برای اجرای و نتیجه گیری این طرح به صورت هدفمند با تشکیل تمامی کمیته ها شاهد ریشه کنی این ویروس منحوس باشیم.

سرهنگ پاسدار سعید رشیدی گفت: عدم استفاده از ظرفیت بسیج خواهران، نگاه کارمندی به طرح، عدم ایجاد فضای فرهنگی و اطلاع رسانی و کاهش حساسیت نسبت به بیماری از جمله مشکلات در اجرای این طرح است.

وی افزود: در چند روز آینده شاهد برگزاری رزمایش طرح شهید حاج قاسم سلیمانی در مراغه خواهیم بود.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز در این جلسه با قدردانی از همکاری بسیج در اجرای این طرح گفت: در حال حاضر ۳۰ درصد مراقبین سلامت این دانشکده مبتلا به کرونا هستند و با برگزاری دوره های آموزشی برای بسیج خواهران می توان از ظرفیت آنان برای کمک به مراقبین سلامت استفاده کرد.

دکتر احمد مجتهدی گفت: تیم های نظارتی تشکیل شده در این طرح بسیار منظم و خوب عمل کرده اند و در حال حاضر به اهداف اجرای این طرح رسیده ایم.

وی در ادامه افزود: برگزاری مراسم عروسی و ترحیم زنگ خطری برای افزایش آمار کروناست که باید مانع برگزاری آن ها شد.
  • در شنبه 6 دي 1399

بیست و پنجمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

1403/04/31

اهدای اعضای جوان ۲۰ ساله مراغه ای