تاریخ : دوشنبه 31 شهريور 1399

رئیس دانشکده طی پیامی فرارسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشت

به گزارش روابط عمومی، دکتر اصغر تنومند در این پیام ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ی ایثارگران دوران دفاع مقدس رشادت های مدافعان سلامت را ادامه ی این ایثارگری ها دانست. متن پیام ایشان بدین شرح است.
رئیس دانشکده طی پیامی فرارسیدن هفته دفاع مقدس را گرامی داشت

بسمه تعالی

دفاع مقدس یادآور یکی از افتخار آمیزترین مقاطع تاریخی در حیات ملت ایران و تداعی‌گر دل‌های نورانی، جان‌های گرامی و انسان‌های بزرگی همچون سردار دل ها شهید حاج قاسم سلیمانی و دیگر شهدای رشید این مرزوبوم است.

جاری بودن رو‌ح مقاومت در پیکره ی جامعه، همواره انقلاب اسلامی را در مواجهه با چالش‌ها، بحران‌ها و مشکلات تحمیلی به‌ویژه در عرصه‌ تحریم‌ها و تهدیدهای استکباری به‌سلامت عبور داده و باعث شده ایران اسلامی به کانون توجّهات جهانی و کابوس قدرت‌های سلطه تبدیل شود.

سی و یک شهريور هر سال، يادآور آغاز حماسه‌اي بزرگ براي ملت ايران است. حماسه‌اي که در آن، رادمردان عرصه پيكار حق عليه باطل ،به فرمان حضرت امام خميني (ره)، پرچم پايداري، استقامت و رشادت را بر تارك تاريخ، به اهتزاز درآوردند و برگ زرين حماسه ي هشت سال دفاع مقدس را در صفحه ي روزگار، جاويد ساختند.

امسال در حالی یاد و نام  شهدای هشت سال دفاع مقدس را گرامی می داریم که سپید پوشان عرصه سلامت بیش از شش ماه است که بی وقفه و فداکارانه در راه مبارزه با ویروس منحوس کرونا مجاهدت می کنند و چه عزیزانی که در این راه جان خود را نثار راه سلامت و نجات هم وطنان خود کرده اند.  برای ملت شریف و قهرمان ایران اسلامی دفاع و مجاهدت در عرصه های مختلف بهداشتی ، درمانی ، اقتصادی ، علمی ، صنعتی و دیگر بخش ها باقیست.

بر خود لازم می دانم  ضمن  گرامیداشت یاد و خاطره رشادتهای شهدای والامقام و فداکاریهای جانبازان، آزادگان، رزمندگان و ایثارگران  در جبهه های حق علیه باطل  و همچنین شهدای مدافع سلامت بخصوص یاد و خاطره ی شهید دکتر یوسف رهبری، اولین شهید مدافع سلامت شهرستان مراغه،  فرا رسیدن هفته دفاع مقدس را به مردم شهید پرور ایران اسلامی به ویژه همکارانم در  حوزه سلامت تبریک عرض نمایم.

دکتر اصغر تنومند
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه
  • در دوشنبه 31 شهريور 1399

بیست و پنجمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد