به گزارش معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه،جلسه هماهنگی و رفع موانع و مشکلات برنامه های عملیاتی حوزه پژوهشی در دانشکده علوم پزشکی مراغه و با حضور دکتر غلامرضا فرید اعلایی معاون آموزشی ،پژوهشی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی مراغه و جمعی از اساتید و هیات علمی برگزار شد.
آمینه کوسه لو کارشناس برنامه عملیاتی حوزه پژوهشی دانشکده علوم پزشکی مراغه نکته نظرات خود در زمینه کسب حداکثر کسب امتیاز در برنامه عملیاتی را بیان کرد و گفت : راه اندازی ایمیل آکادمیک برای یک مرکز تحقیقاتی و پژوهشی ملزم و ضروری است چون وقتی شما از طرف دانشگاه ایمیلی به کسی میفرستید، اگر پس از فرستادن ایمیل از طرف شما، سوءاستفادهای در مورد آن بشود، به دلیل اینکه فرستنده ایمیل هر کسی میتواند باشد، نمیتوان او را شناسایی کرد؛ اما اگر فرستنده ایمیل از ایمیل آکادمیک استفاده کرده باشد، به سادگی میتوان از طریق آدرس ایمیل ، هویت او را شناسایی کرد. منظور از ایمیل آکادمیک، ایمیل هایی هستند که تحت دامنه یک دانشگاه، مرکز تحقیقاتی، پژوهشگاه و… ایجاد میشوند.
وی همچنین در مورد راه انداری سامانه eprint اشاره کرد و گفت:این روش بسیار مناسب برای افرادی است که برخی اوقات لازم است ساعاتی را بیرون از محل کار یا سکونت خود بگذرانند اما همچنان در این ساعات نیاز به چاپ اسنادو فایل های خود داشته باشند.معلمان،دانش آموزان،خبرنگاران،دانشجویان،بازاریابان و... با استفاده از ePrint به راحتی قادرند در تمام طول روز از هرکجا که هستند نیازهای چاپیشان را انجام دهند.
وی خاطر نشان کرد و گفت: در حوزه کمیته تحقیقات و فناوری باید در فکر چاره ای برای ترغیب و تشویق دانشجویان برای چاپ مقاله و دریافت امتیاز بند (ک ) باشیم تا بتوانیم از استعدادهای نهفته دانشجویان برای شکوفایی و درخشیدن آنها استفاده کنیم.
وی همچنین در مورد مشکلات مربوط در حوزه کتابخانه و بررسی فعالیت مربوط به مالکیت فکری و ثبت اختراع دانشجویان اشاره کرد.