به گزارش روابط عمومی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه در این نشست گفت: تعامل دانشکده علوم پزشکی مراغه با خیرین سلامت زمینه اعتلای حوزه بهداشت و درمان را فراهم می آورد.
آقای حمید شکری افزود: برگزاری نشستهای مستمر، نیاز سنجی حوزه بهداشت و درمان، ورود عملیاتی به موضوعات این حوزه، تعامل و شناسایی خیرین داخل و خارج از شهرستان باید از اولویتهای مجمع خیرین سلامت شهرستان باشد.
وی با اشاره به اینکه مؤلفه اصلی توسعه در هر جامعهای بر محور سلامت است، افزود: بدون دستیابی به سلامت، رسیدن به سایر مؤلفههای توسعه امری دست نیافتنی است که در این ارتباط خیرین سلامت با عزم جدی خود برای رفع مشکلات بهداشتی و درمانی شهرستان فعالیت میکنند.
وی به گذشت بیش از یک سال از تشکیل مجمع خیرین سلامت شهرستان اشاره کرد و گفت: لزوم تلاش بیشتر در عرصه اطلاع رسانی، جذب خیرین در حوزه سلامت و همچنین ارائه عملکرد ۶ ماهه باید از برنامهها و اولویتهای مجمع خیرین باشد.
معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان مراغه با تقدیر از زحمات مجمع خیرین سلامت مراغه در خصوص راه اندازی مرکز درمانی سرطان شهرستان مراغه یادآوری کرد: مردم مراغه همواره پای ثابت کارهای خیرخواهانه بوده و حضور پررنگی در کمک به انجمنهای خیریه دارند.
وی افزود: دستگاههای اجرایی شهرستان باید فعالیت نیکاندیشان را ارج نهاده و آنان را به امور خیر تشویق و ترغیب کنند، زیرا بدون شک حمایت از نیکوکاران در بخشهای مختلف و تشویق آنان، تأثیر به سزایی در ترویج فعالیتهای خیریه دارد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه نیز با اشاره به اهتمام دانشکده برای جذب خیرین سلامت گفت: از زمان تشکیل مجمع خیرین و حتی قبل از آن خیرین شهرستان همواره با کمک های نقدی و معنوی خود در کنار دانشکده بوده اند.
دکتر تنومند افزود: تشکیل مجمع خیرین سلامت باعث شده است تا کمک های خیرین بصورت مدیریت شده و در محل هایی هزینه شود که احساس می شد نیاز هست در آن مورد خاص کاری صورت گیرد.
وی با بیان اینکه سلامت یک مسئله و دغدغه عمومی است و همه در قبال تامین آن مسئول هستند کار نیکوکارانه خیرین را بهترین شیوه ی مشارکت در تامین و ارتقاء سطح سلامت جامعه می باشد.