تاریخ : سه شنبه 4 تير 1398

رئیس دانشکده ضمن بازدید از خانه های بهداشت روستایی گفت:

از زمان اجرای طرح کنترل فشار خون 18 هزار نفر دارای فشار خون بالا در مراغه شناسایی شده اند

به گزارش روابط عمومی، دکتر اصغر تنومند افزود: در راستای اجرای این طرح حدود ۷۸ هزار نفر از جمعیت بالای ۳۰ سال این شهرستان غربالگری فشارخون شده اند.
وی ادامه داد: شناسایی و سنجش فشارخون به عنوان یکی از عوامل مهم بیماری زا در بین افراد بالای ۳۰ سال، بیماران کلیوی، دیابتی و نیز مادران باردار از اهداف این طرح بوده و افراد شناسایی شده دارای فشار خون بالا به مراکز درمانی ارجاع داده می شوند.

دکتر تنومند اضافه کرد: براساس آمارهای ثبت شده، از جمعیت ۱۳۷ هزار نفری هدف در شهرستان، ۵۸ درصد آن غربالگری فشارخون بالا شده اند که این میزان از پیش بینی وزارت بهداشت که ۵۵ هزار نفر برای شهرستان بوده، فراتر رفته است.

وی گفت: در اجرای این طرح به ویژه در مناطق روستایی شاهد غربالگری بیش از ۷۵ درصدی جمعیت بالای ۳۰ سال و هدف هستیم و در برخی روستاها این آمار به ۱۰۰ درصد نیز رسیده است.

رئیس دانشکده افزود: براساس برنامه ریزی های انجام شده، در تمامی پایگاه های سلامت، خانه های بهداشت روستایی و مراکز جامع سلامت شهری و نیز پایگاه های ثابت و سیار، فشار خون افراد بالای ۳۰ سال، دیابتی و مادران باردار مورد سنجش قرار می گیرند.

دکتر تنومند ادامه داد: برای تسهیل در غربالگری فشار خون، علاوه بر پایگاه های ثابت، ۲ دستگاه مینی بوس سیار برای این منظور تخصیص یافته که در مناطق مختلف، ارائه خدمات می کنند.

وی اضافه کرد: همچنین، در قالب برنامه زمان بندی شده، گروه های سیار کنترل فشارخون در مراکز و ادارات این شهرستان و نیز اماکن عمومی اقدام به کنترل و پایش میزان فشارخون می کنند.

وی افزود: افراد در صورت عدم توانایی و دسترسی به پایگاه ها و مراکز کنترل فشارخون می توانند با ورود به سایت salamat.gov.ir با خود اظهاری، فشار خون خود را در این طرح ثبت کنند.

• در سه شنبه 4 تير 1398

تجلیل از ماماهای دانشکده علوم پزشکی مراغه در روز جهانی ماما

1403/02/16

حضور معاون آموزشی،پژوهشی و دانشجویی و مدیر مرکز مطالعات توسعه آموزش پزشکی دانشکده علوم پزشکی مراغه در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش پزشکی و هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری