تاریخ : پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398

در پنجمین روز هفته سلامت؛

2 طرح بهداشتی درمانی در مراغه به بهره برداری رسید

به گزارش روابط عمومی، همزمان با هفته سلامت مرکز جامع سلامت شیخ تاج و درمانگاه دندانپزشکی معلم در مراغه افتتاح شد.
رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه در این زمینه  گفت: برای این طرح‌ها شامل کلینیک دندانپزشکی و ساختمان پایگاه سلامت در مجموع ۳۷ میلیارد ریال هزینه شده است.

دکتر تنومند افزود: با افتتاح پایگاه سلامت شیخ تاج مراغه نزدیک به ۷ هزارو ۵۰۰ خانوار از خدمات این طرح بهره‌مند شدند.

وی افزود: این طرح‌ها با زیربنای ۶۰۰ متر مربع به بهره برداری رسید.

رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه نیز گفت: مرکز جامعه سلامت شیخ تاج در زمینی به مساحت 380 مترمربع و با اعتبار 700 میلیون تومان افتتاح و آماده ارائه خدمات به هفت هزار و 500 نفر در سه بلوک جمعیتی منطقه است.

دکتر اصغر تنومند گفت: همچنین همزمان با هفته سلامت درمانگاه دندانپزشکی معلم این شهرستان توسط بخش خصوصی در زمینی به مساحت 257 مترمربع و با هزینه کرد نزدیک به سه میلیارد تومان افتتاح شد.

وی افزود: در این درمانگاه 15 دندانپزشک به صورت شیفتی، 5 تکنسین دهان و دندان و 10 نفر کادر در پنج یونیت دندانپزشکی آماده ارائه خدمات به مراجعه کنندگان هستند.

وی گفت: از مهمترین اهداف این درمانگاه ارائه خدمات به قشر آسب پذیر و کم درآمد جامعه است.

وی اضافه کرد: دانشکده علوم پزشکی از مشارکت و همکاری بخش خصوصی در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی حمایت می کند.

وی ادامه داد: توجه به بهداشت دهان و دندان از اولویت های وزرات بهداشت بوده که در این میان ورود بخش خصوصی به این حوزه می تواند در ارائه خدمات بهتر و مناسبت تر موثر واقع شود.

رئس دانشکده علوم پزشکی مراغه در مراسم افتتاح این طرح‌ها گفت: در این شهرستان ۹۹ درصد جمعیت شهری و روستای از خدمات بهداشتی بهره‌مند هستند.

دکتر تنومند گفت: در سال گذشته سه میلیون خدمت بهداشتی در مراکز جامع سلامت و خانه‌های بهداشت در مناطق شهری و روستایی برای شهروندان ارائه شده است.

وی، با اشاره به اجرای موفق طرح‌های بهداشتی و سلامت عمومی در این شهرستان گفت: هم اکنون در زمینه شاخص مرگ نوزاد، مرگ مادر باردار و بیماری‌های سرطانی، از شاخص بسیار مناسبی نسبت به شاخص و میانگین جهانی برخوردار هستیم.

معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار مراغه روز نیز پنجشنبه در مراسم بهره برداری از این طرح ها افزود: سلامتی جامعه موضوع مهمی بوده و صرف هزینه در این حوزه بسیار ضروری است.

موسی شعفی با اشاره به اینکه مشکلات روحی و جسمی، افراد را از کارآیی و ادامه روند یک زندگی طبیعی باز می دارد، گفت: در نظر گرفتن هفته ای به نام سلامت، فرصت مناسبی است تا بیشتر به روح و جسم خود توجه کنیم.

وی افزود: با برنامه ریزی دقیق و توجه بیشتر به بهداشت و پیشگیری، از هزینه های بالای حوزه سلامت جلوگیری شود.

• در پنجشنبه 5 ارديبهشت 1398

پیام تسلیت رئیس دانشکده به مناسبت شهادت رئیس جمهور مردمی

1403/02/31

ارتقاء رتبه علمی عضو هیات علمی گروه بهداشت محیط دانشکده به دانشیاری