تاریخ : يکشنبه 25 فروردين 1398

همزمان با اعیاد شعبانیه و روز جانباز؛

مراسم تجلیل از جانبازان سرافراز دانشکده برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، مشاور رئیس دانشکده در امور ایثارگران با اعلام این خبر گفت: در این آئین از 24 همکار جانباز سرافراز دفاع مقدس تجلیل شد.
مهندس پوررستم افزود: جانبازان در واقع یادگاران ارزشمند ما از دوران هشت سال دفاع مقدس هستند و این ایام فرصت خوبی است تا آن دوران پرافتخار را یادآوری کنیم و  مروری داشته باشیم بر رشادت های فرزندان این مرز و بوم.

وی ادامه داد: امروز نام جمهوری اسلام با عزت در سرتاسر دنیا می درخشد و این همه مرهون ایثار، صبر و از جان گذشتگی جانبازان و ایثارگران است. به این خاطر ما همواره قدردان این عزیزان هستیم و این مراسم نمودی از این قدردانی است.

در ابتدای این مراسم، رئیس دانشکده ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: آموزه های دینی و اسلامی چون فرهنگ ایثار و شهادت همواره نقش و تاثیر بسزایی در تعالی فکری جامعه داشته است.

دکتر اصغر تنومند افزود: ملت بزرگ ایران، روحیه ایثار و شهادت را از اباعبدالله الحسین (ع)، دفاع از ولایت و امامت و وفاداری را از علمدار کربلا و عبودیت پروردگار را از ائمه معصومین (ع) الگو گرفته اند.

وی اضافه کرد: جانبازان به عنوان ایثارگران جامعه اسلامی در صحنه های مختلف اجتماع و تاریخ از هشت سال دفاع مقدس و عصر حاضر در صحنه حاضر بوده و پشتوانه های اصیل کشورمان هستند.

در بخش دیگری از این آئین معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مراغه گفت: استقامت و پایداری، زمینه ساز شکست نقشه های دشمنان است.

فرماندار مراغه با اشاره به نقش فرهنگ ایثار و شهادت در تعالی جامعه گفت: وجود روحیه استقامت و پایداری در بین آحاد ملت ایران، زمینه ساز شکست نقشه های دشمنان شده است.

حمید شکری در آیین تجلیل از جانبازان هشت سال دفاع مقدس دانشکده علوم پزشکی مراغه افزود: ملت ایران نشان داده است که در سخت ترین شرایط حامی و پشتیبان نظام مقدس اسلامی و ادامه دهنده راه شهدا هستند.

وی با بیان اینکه آمریکا در قراردادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروه های تروریستی مرتکب اشتباه بزرگی شده است ادامه داد: پشتوانه عظیم مردمی نقطه قوت سپاه و نیروهای مسلح کشورمان است.

وی اضافه کرد: دشمنی های آشکار آمریکا و ایادی استکبار در عصر حاضر در تمامی زمینه ها به وضوح دیده می شود لیکن وجود روحیه ایثار و شهادت سد محکمی در برابر توطئه های آنان خواهد بود.

شکری با تجلیل از ایثارگری های جانبازان در هشت سال دفاع مقدس گفت: این قشر جهادگر و فداکار همانند عرصه دفاع از میهن اسلامی در عرصه خدمات رسانی به جامعه نیز تلاش های بسیار و ارزشمندی انجام می دهند.

وی افزود: جانبازان فعال در عرصه بهداشت و درمان نیز از جمله ایثارگرانی هستند که در صف اول خدمت به جامعه قرار داشته و در برابر تهدیدهای و نقشه های شوم دشمن ایستاده اند.

در این آیین از جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه تجلیل شد.

• در يکشنبه 25 فروردين 1398

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت