تاریخ : پنجشنبه 8 فروردين 1398

با هدف سنجش آمادگی و هماهنگی بیشتر؛

مانور دورمیزی ستاد مدیریت بحران دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، به محض اعلام کد بحران اعضاء ستاد مدیریت بحران دانشکده در اتاق بحران مرکز آموزشی و درمانی سینا حضور یافتند.
رئیس دانشکده با ارزیابی مثبت این مانور گفت: زمان حضور اعضای ستاد بحران در محل اعلام شده مطابق زمان استاندارد اعلامی است.

دکتر تنومند افزود: آمادگی مرکز آموزشی درمانی سینا در همه زمینه ها از جمله راهنمایی نیروهای حفاطت فیزیکی، جایابی برای استقرار مراجعه کنندگان و ....در حد مطلوب است.

وی ادامه داد: مانور دورمیزی تمرینی برای شبیه سازی بحران و به چالش کشیدن برنامه های عملیاتی برای مقابله با آن است این مانور با هدف  آشناسازی کارکنان با شرح وظایف محوله در پستهای HICS وهمچنین تمرین برنامه نویسی در کمترین زمان و نیز تمرین وارتباطات درون سازمانی وبرون سازمانی ، شناسایی نقاط قوت اعضای چارت بحران و ارزیابی توانایی اعضای چارت بحران بیمارستان و استخراج مشکلات و موانع موجود در برنامه بحران بیمارستان است .

در بخش دیگر این مانور دورمیزی معاون بهداشتی دانشکده با اشاره به آمادگی این معاونت گفت:  طی چند روز گذشته بازدید ، هماهنگی و اطلاع رسانی در خصوص احتمال حوادث در روستاهای واقع در مسیر رودخانه ها انجام شده است.

دکتر سلیمانی افزود: به عنوان مثال لایروبی رودخانه روستای کرده ده انجام شده است و آموزش های لازم به خانواده های ساکن در کنار رودخانه در این روستا و روستاهای دیگر داده شده است.

معاون درمان دانشکده نیز به آمادگی مراکز درمانی تابعه اشاره کرد و گفت: با جابجایی های صورت گرفته در مراکز درمانی تابعه دانشکده پتانسیل افزایش تخت های بیمارستانی و فراخوان نیرو در هنگام وقوع بحران ایجاد شده است.

دکتر احمدی ادامه داد: با در نظر گرفتن جذب پزشکان متخصص و فوق تخصص و برنامه های آنکالی آنها و ظرفیت بخش خصوصی نگرانی از بابت فراخوان پزشکان با تخصص های مختلف در هنگام بحران وجود ندارد.

گفتنی است دراین مانور با اعلام کد بحران اعضای چارت بحران در اتاق بحران مرکز آموزشی درمانی سینا حضور یافتند. مطابق برنامه مانور پس از توضیحات رئیس دانشکده، دبیر کمیته بحران و بلایا درباره مانور دورمیزی از جمله اهداف ، موارد مورد بحث ، چگونگی فرایند مانور و...توضیح داد و  شرح وظایف  حین بحران به اعضای چارت ، طبق سناریوی ارائه شده به مدیریت  مخاطره اعلام شده طبق شرح وظایف ابلاغی  پرداخته شد.

• در پنجشنبه 8 فروردين 1398

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه