به گزارش روابط عمومی، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه با بیان این مطلب گفت: کمیته های تخصصی برنامه شهر سالم و جامعه ایمن تشکیل و وظایف هر یک از ادارات و نهادها مشخص هستند که امیداوارم مشارکت لازم را در این امر مهم داشته باشند.
دکتر اصغر تنومند اضافه کرد: حضور فعال اعضای کارگروه نشانگر جدیت این کارگروه در اجرای مصوبات است اما باید سعی شود این دستورالعمل ها بصورت عملیاتی هم نمود پیدا کنند تا شهر و جامعه بتوانند از آن بطور ملموس منتفع شوند.
ایشان ادامه داد: دانشکده علوم پزشکی مراغه به عنوان متولی اصلی سلامت شهرستان هستند و براساس این وظیفه مهم ما از سایر ادارات درخواست و مطالبه همکاری داریم چرا که بدون همکاری برون بخشی تضمین سلامت ممکن نیست.
رئیس دانشکده همچنین بر آمادگی دانشکده برای اجرای طرح سلامت نوروزی تاکید کرد و گفت: همه مراکز درمانی با تمام امکانات و برخی از مراکز بهداشتی، دندانپزشکی و کلینیک های خصوصی در این ایام ارائه خدمات خواهند کرد. همچنین علاوه بر پایگاههای اورژانس 115 موجود سه پایگاه شهری و جاده ای هم به صورت شبانه روزی فعال خواهند بود.
آقای محمودی، معاون اجتماعی فرماندار شهرستان ویژه مراغه، نیز با اشاره به گزارش دبیر کمیته تخصصی مراکز آموزشی و سازمان های سالم و ایمن بر ضرورت بکارگیری نیروهای مراقب سلامت مدارس و رعایت استانداردهای ایمنتی و سلامت در ساخت و نوسازی مدارس تاکید کرد.
وی همچنین در خصوص محل جدید جمعه بازار مراغه گفت: با عنایت به درخواست معاون بهداشتی دانشکده در خصوص حصارکشی و ایجاد سرویس های بهداشتی و سیستم دفع زباله در این محل پیگیری های لازم صورت خواهد گرفت.
آقای نجد، دادستان شهرستان مراغه، نیز ضمن تاکید بر ضرورت توجه به مسائل موجود در سلامت جسمی، روحی و اجتماعی لزوم توجه به نشانگرهای موجود در تعریف یک شهر سالم وجامعه را یادآور شدو گفت: وظیفه شناسی و همکاری لازمه دستیابی به این هدف مهم است.
در ابتدای این نشست، خانم دکتر صلواتی، عضو هیات علمی و دبیر هماهنگ کننده برنامه شهر سالم و جامعه ایمن مراغه، گفت: 5 کمیته تخصصی ذیل دبیرخانه شهرسالم و ایمن تشکیل شده است که سه کمیته فعالیت خود را از ابتدای بهمن ماه شروع کرده اند.