تاریخ : پنجشنبه 18 بهمن 1397

به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی؛

نشست روشنگری با حضور کارکنان دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، در این نشست نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه بر لزوم توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی برای تزریق امیدواری به جامعه تاکید کرد.
حجت الاسلام طالعی با اشاره به وجه تمایز نظام اسلامی با حکومت غربی گفت: در حالیکه غرب تنها به جنبه دنیوی توجه می کند در نظام جمهوری اسلامی به بعد معنوی و اخروی هم توجه می شود.
ایشان اضافه کرد:  سلطه جویی غرب ابزاری برای محدود کردن کشورهای دیگر است و هر کشوری که بخواهد خود را از زیر این یوغ برهاند باید هزینه هایی را بپردازد.
نماینده ولی فقیه در سپاه ناحیه مراغه ضمن اشاره به رشادتهای رزمندگان اسلام در برهه های مختلف تاریخ کشور افزود: رهایی از استکبار و به دست آوردن آزادی و استقلال گاهی با گذشتن از جان و مال به دست می آید اما در مواقعی شاید این از خودگذشتگی به شکل مشکلات معیشتی باشد.
وی گفت: تحریم های ظالمانه ی غرب حداقل هزینه ای است که کشور ما برای رسیدن به استقلال و خودکفایی می پردازد اما ما مطمئن هستیم با رهنمودهای رهبر انقلاب از این برهه هم به سلامتی عبور خواهیم کرد.
حجت الاسلام طالعی تصریح کرد: انقلاب اسلامی دستاوردهای بی شماری در زمینه های مختلف دارد و این دستاوردها است که غرب را در برابر اسلام مستاصل کرده است.
ایشان گفت: الیته نباید منکر مشکلات شد اما باید توجه داشته باشیم که بیشتر این مشکلات بخاطر مدیریت ضعیف بوجود آمده است و در صورت داشتن مدیریت انقلابی آنها هم مرتفع خواهد شد.
در ابتدای این نشست، رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه، ضمن تبریک ایام الله دهه فجر گفت: همانند سایر حوزه ها انقلاب اسلامی دستاوردهای متعددی در بخش سلامت داشته است.
دکتر تنومند افزود: افزایش شاخص های بهداشتی و درمانی کشور در زمینه های مختلف گواه تاثیر انقلاب بر روی سلامت جامعه است.
وی همچنین پیشرفت های علمی و پژوهشی را از دیگر دستاوردهای انقلاب برشمرد و افزود: چهل سال پیش تصور داشتن مراکز علمی و آموزش عالی در شهرستانهایی مثل مراغه غیرقابل تصور بود اما امروز می بینیم که چندین رشته دانشگاهی در مقاطع عالی در مراکز این شهر ایجاد شده است.
رئیس دانشکده گفت: طرح تحول سلامت از دستاوردهای مثال زدنی انقلاب اسلامی است که زمینه توسعه زیرساختهای بهداشتی و درمانی را در دورافتاده ترین مناطق کشور فراهم کرد.
وی با اشاره به بعضی طرح های افتتاح شده در دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: بهره برداری از بخش جراحی قلب و بخش آنژیوگرافی و همچنین بلوک زایمانی از جمله طرح هایی بود که اخیرا اتفاق افتاد.

• در پنجشنبه 18 بهمن 1397

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18