تاریخ : يکشنبه 30 دي 1397

پویش همگانی تغذیه سالم؛

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، به مناسبت پویش همگانی تغذیه سالم، همایش تغذیه سالم برای رستوران داران ، اغذیه فروشان و قنادی و بستنی فروشان شهرستان مراغه برگزار شد.
این پویش همگانی  با هدف کاهش مصرف قند، نمک و چربی و در راستای برنامه پیشگیری و کنترل اضافه وزن و چاقی، همایش تغذیه سالم با حضور اعضای اتحادیه تالارو رستوران، اغذیه فروشان، قنادی و بستنی فروشان  در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی تشکیل شد.

دراین همایش  که با همکاری گروههای بهبودتغذیه، سلامت محیط و مبارزه با بیماریهای معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی برگزارشد، پس از بیان اهداف تشکیل جلسه توسط خانم مرتضوی، کارشناس مسئول واحد بهبودتغذیه، آقای دکتر سلیمانی، معاون بهداشتی، در مورد اهمیت و نقش تغذیه سالم در پیشگیری و بروز بیماریهای غیرواگیر و در نهایت کاهش مرگ و میرناشی از آنها و ضرورت کاهش مصرف قند، نمک و چربی و حذف نمکدان از سفره های خانوار ها مطالب مبسوطی ارائه نمود.

خانم دکتر اسدیان، مدیر گروه مبارزه با بیماریها، ضمن اشاره به آمار و ارقام هشداردهنده میزان بیماریهای غیرواگیر و مرگ و میر ناشی از آنها،در خصوص روش های پیشگیری با کاهش مصرف قند، نمک ، چربی و نقش چربیها در بروز بیماریهای قلبی عروقی ، سکته های قلبی و... و راههای اصلاح الگوی مصرف چربیها مطالب آموزشی خودراارائه نمود.

سپس خانم افکاری، کارشناس تغذیه، در مورد رعایت تعادل و تنوع در رژیم غذایی ، هرم غذایی با تاکید بر گروه متفرقه واقع در قله هرم غذایی و نقش صنوف ارائه کننده غذا در سلامتی عموم مردم مطالب آموزشی خودراارائه کرد.

در پایان آقای میعادی، مدیر اتحادیه قنادان، با توجه به بالا بودن قیمت تمام شده یک محصول با مواد اولیه سالم، خواستار حمایت مسئولین در این خصوص شد.

در حاشیه این همایش، تن سنجی شرکت کنندگان انجام و بسته های آموزشی ارائه گردید.

• در يکشنبه 30 دي 1397

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18