تاریخ : سه شنبه 2 بهمن 1397

به همت معاونت اجتماعی دانشکده و دبیرخانه شهر سالم و ایمن مراغه؛

کارگاه آموزشی توجیهی برنامه شهر سالم و ایمن مراغه در محل فرمانداری شهرستان ویژه مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، این کارگاه با هدف معرفی برنامه شهر سالم و ایمن مراغه و ارائه دستورالعمل اجرایی و ساختار سازمانی آن تشکیل شد.
مهندس شکری، فرماندار شهرستان ویژه مراغه ضمن ابراز خرسندی از شروع اجرایی سازی برنامه شهر سالم و ایمن در مراغه و با تاکید بر اهمیت توجه همه جانبه به سلامت و ایمنی به ضرورت همکاری تمامی ارگانها در اجرایی سازی این برنامه اشاره نمود.

دکتر ملکی، عضو شورای اسلامی شهر مراغه، هم ضمن اعلام استقبال مجموعه شهرداری از اجرای برنامه شهر سالم و ایمن در مراغه ابراز امیدواری نمود: در این برنامه باید عناصری از جمله آمادگی در برابر حوادث غیر مترقبه، سلامت و ایمنی روانی، برنامه های ارتقای ایمنی در ساخت و سازهای شهری،  ایمن سازی شهر برای افراد کم توان جسمی و ... مورد توجه کمیته های تخصصی برنامه شهر سالم و ایمن قرار گیرد.

دکتر تنومند، رییس دانشکده علوم پزشکی مراغه، نیز خبر از تشکیل دبیرخانه شهر سالم و ایمن در ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه دادند و از تمامی مدعوین حاضر در جلسه، همکاری و مشارکت در پیشبرد اهداف این برنامه را خواستار شد.

محتوای اصلی جلسه ارائه مبانی نظری شهر سالم و جامعه ایمن، نحوه ساختار سازی و مراحل اجرایی پیشبرد این برنامه بود که توسط دکتر صدیقه صلواتی، عضو هیات علمی دانشکده علوم پزشکی و دبیر هماهنگ کننده شهر سالم و ایمن مراغه ارائه گردید.

ایشان مکاتبات انجام شده جهت برقراری تعامل لازم با سازمان جهانی بهداشت در راستای اجرای این برنامه را نیز تشریح نمود.

وی اذعان کرد: در حال حاضر تشکیل منظم جلسات کمیته های تخصصی چندگانه برنامه شهر سالم و ایمن، ارزیابی شاخصهای وضعیت سلامت وایمنی شهر با همکاری تمامی نهادها و ارگانهای همکار این برنامه، و تدوین برنامه های عملیاتی در سطح هر کمیته در راستای اجرای مداخلات ارتقا دهنده ایمنی و سلامت جمعیت شهری مراغه در راس اقدامات دبیرخانه شهر سالم و ایمن مراغه قرار دارد.

دکتر محمد سعادتی، عضو هیات علمی مرکز بین المللی حمایت از جوامع ایمن، نیز به مرور مبانی جامعه ایمن و تجارب شهرهای مجری برنامه جامعه ایمن و مروج سلامت پرداخت.

خانم دکتر رقیه رستمی، معاون اجتماعی دانشکده علوم پزشکی مراغه، در این رابطه عنوان نمود: آغاز اجرایی سازی برنامه شهر سالم و ایمن مراغه، ضمن همکاری و مشارکت تمامی سازمانها و ادارات دولتی، همکاری و مشارکت سازمانهای مردم نهاد و آحاد مردم شهر مراغه را نیز می طلبد.

• در سه شنبه 2 بهمن 1397

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18