تاریخ : يکشنبه 1 مهر 1397

پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت شروع سالتحصیلی جدید

دکتر اصغر تنومند در پیامی آغاز سالتحصیلی جدید را به دانشجویان و رهروان مسیر علم و دانش تبریک گفت. در متن پیام ایشان آمده است:

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُون

ماه مهر نقطه آغازین حرکتی دوباره و پرانرژی برای طلب علم و به تبع آن توسعه پایدار جامعه اسلامی ایران توسط جوانان برومند این مرز و بوم است. همراه با دیگر جویندگان علم و آگاهی، دانشجویان دانشگاهها به عرصه ای مهم و سرنوشت ساز وارد می شوند.

ورود به دانشگاه در واقع فرصتی برای آموختن در جهت آمادگی برای ورود به عرصه ی خدمت است. دانشگاه شروعی برای جوشش خلاقیت و علم آموزی همراه با تکاپو و طی مسیرهای بالندگی برای ایفای نقشی اثرگذار در آینده ی جامعه است.

بدون تردید دانشگاه به عنوان یک نهاد عالی آموزشی و فرهنگی، کانون تفکر و خلاقیت در هر جامعه ای است و درکشور ما این نهاد تحت تاثیر مکتب اسلام و آرمانهای انقلاب اسلامی نه تنها نسل جوان جامعه را به سلاح علم مجهز می کند بلکه انسانهایی با تقوا و با بصیرت پرورش می کند.

در این برهه ی حساس کشور، نقشی که دانشگاه بر عهده دارد نقشی بی بدیل و سازنده است چرا که این نهاد عالی می تواند با تولید علم و کمک به پیشرفت صنعت به استقلال واقعی کشور و عدم وابستگی منجر شود.

دانشجویان عزیز، دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه  نیز در کنار سایر مراکز علمی بر توانمندی های علمی و فکری اساتید و محققین مجرب، دانشجویان ساعی، فارغ التحصیلان فرهیخته که در همه حال سفیر این دانشکده هستند، ظرفیت های خود را در عرصه های علمی و پژوهشی در اختیار جامعه و کشور قرار داده است.

بی شک تحصیل علم در یک دانشگاه یا دانشکده علوم پزشکی به سبب ذات خدمتی که قرار است در آینده در اختیار انسان ها قرار دهید افتخار بزرگی است. امیدوارم در این راه پرافتخار با خلوص نیت گام بگذارید. مدیریت دانشکده تمام تلاش خود را بکار خواهد بست تا محیطی آرام و مناسب را برای تحصیل شما فراهم آورد.

اینجانب ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی به جامعه دانشگاهی از جمله استادان، پژوهشگران، فناوران، دانشجویان، کارکنان، بویژه دانشجویان جدیدالورود، ورود شما را به دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه  گرامی می دارم و از خداوند منّان  می خواهم تا در طی مدارج عالی علمی، تواًم با تهذیب، موفق باشید.

دکتر اصغر تنومند
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مراغه

• در يکشنبه 1 مهر 1397

پیشگیری از سقط جنین عمدی از برنامه های اولویت دار نظام سلامت است