تاریخ : دوشنبه 22 مرداد 1397

برگزاری کارگاه آموزشی تدوین برنامه عملیاتی ، مشارکتی وارتقای سلامت در محل کار برای کلیه بهورزان و ناظرین خانه های بهداشت

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی تدوین برنامه عملیاتی ، مشارکتی وارتقای سلامت در محل کار برای کلیه بهورزان و ناظرین خانه های بهداشت در سالن اجتماعات آموزشگاه بهورزی برگزار گردید .
 کارگاه آموزشی تدوین برنامه عملیاتی ، مشارکتی وارتقای سلامت در محل کار با هدف آموزش و توجیه کلیه همکاران بهورزدر سه گروه  جداگانه به صورت یک روزه برگزار گردید.

جلسه باانجام پره تست دربین همکاران شروع ودرادامه سرکارخانم سجودی، کارشناس مسئول آموزش وارتقای سلامت، ضمن اشاره به اهمیت اجرای برنامه خودمراقبتی وخودمراقبتی سازمانی که بعدی ازآن می باشد تاکید نمود: ارتقای سلامت نیازمند مشارکت مردم وسازمانهاست.

وی ادامه داد: مشارکت در ارتقای سلامت فرایندی است که در آن اعضای یک جامعه باکمک هم درجهت ارتقای سلامت گام برمی دارند. تدوین برنامه عملیاتی یکی از اقدامات مهم دراجرای برنامه خودمراقبتی سازمانی می باشد.

ایشان با اشاره به اهم فعالیت‌های آن گفت: آنها در محل کار انجام گرفته و از سلامت و رفاه کارکنان حمایت می‌کنند و ممکن است بر تغییر رفتار فردی (مانند جلسات آموزشي) تمركز داشته باشند و یا سطوح سازمانی را هدف قرار دهند.

درادامه این جلسه،  سرکار خانم ایمانی به تبیین گامهای اجرای برنامه ارتقای سلامت در محل کارپرداخت.

ایشان ده گام ساده در شروع، طراحی، اجرای برنامه را توضیح داد و جلب حمایت مدیریت راجزء اساسی وگام اول دانستن وسپس گامهای دیگر به صورت مفصل بیان کرد و در پایان جلسه گام دهم که ارزشیابی می باشد تعریف وانواع آن ونحوه انجام ارزشیابی بحث شد.

سپس کارگروهی دربین همکاران برگزارگردید ودرآخربرنامه عملیاتی تدوین شده تمامی گروهها بررسی واشکالات توضیح داده شد. جلسه باانجام آزمون خاتمه یافت.
  • در دوشنبه 22 مرداد 1397

🔺پیام تبریک رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه به مناسبت فرارسیدن نوروز

1402/12/29

اعتبارات تملک دارایی های سرمایه ای دانشکده علوم پزشکی مراغه در لایحه بودجه سال بعد ۵۰ درصد افزایش یافت