تاریخ : سه شنبه 2 مرداد 1397

سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی

معرفی جشنواره

امروزه فناوری سلول‌های بنیادی و کاربرد آن در پزشکی بازساختی با اقبال شديد محققين و دانشمندان جهان به اين شاخه از علم و فناوري روبه‌رو گشته و سرمايه‌گذاري‌هاي سنگين كشورهاي پيشرفته در اين حوزه، حاكي از نقش مهم و چشمگير اين شاخه از علم و فناوري در كسب سهم مهمي از درمان بيماري ها در آينده نزديك دارد بطوریکه پيش بيني مي شود در دهه آینده كشورهاي صاحب فناوري در اين حوزه، صاحبان اقتدار در سطح ملي و بين المللي باشند.
پيشرفت هاي جمهوري اسلامي ايران در حوزه سلول هاي بنيادي و پزشکی بازساختي با وجود سرمايه‌گذاري اندك، نشان‌دهنده استعداد بالاي رشد كشور در اين حوزه است بطوريكه هم‌اكنون جمهوري اسلامي ايران از لحاظ توليد مقالات حائز رتبه اول در بين كشورهاي اسلامي است. با توجه به جايگاه بالاي اين فناوري برتر در دنيا و اهميت درماني و ارزش اقتصادي آن براي جامعه، همچنين قرار گرفتن علوم سلول هاي بنيادي در میان اولويت هاي (الف) در علوم پايه و كاربردي بند (3-2) فصل سوم سند نقشه جامع علمي كشور، مسلماً افزايش سرمايه‌گذاري هاي مادي و معنوي و اجرای برنامه های ترویجی علمی- فرهنگی در اين حوزه مي تواند باعث كسب جايگاه شايسته در منطقه و جهان توسط جمهوري اسلامي ايران در افق 1404 گردد. در این راستا، ستاد توسعه فناوری های سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی معاونت تحقیقات و فناوری ریاست جمهوری با استعانت از الطاف بیکران خداوند متعال و امام عصر (عج)، افتخار دارد به اطلاع همه پژوهشگران، متخصصان، سرمایه‌گذاران و علاقه‌مندان حوزه سلول های بنیادی برساند "سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی" در تاریخ 3 تا 10 آذر 1397 در محل سالن همایش‌های اجلاس سران تهران برگزار خواهد شد.
این رویداد بزرگ ملی و بین المللی، سومین تجربه ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی در حوزه ترویج و اطلاع‌رسانی علوم و فناوری‌های سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی است که امید است در دهمین سالگرد تأسیس این ستاد، با بهره‌گیری از تجارب موفق رویدادهای پیشین و تلاش‌های خستگی‌ناپذیر همکاران، بسیار پربارتر و موفق‌تر از سال گذشته برگزار گردد. جشنواره سوم شامل 9 بخش اصلی خواهد بود که عبارتند از:
1. کنگره بین‌المللی
2. کارگاه‌های آموزشی تخصصی
3. نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان
4. فن‌بازار
5. کانون اندیشه و نوآوری
6. جایزه ملی
7. رویداد استارتاپ‌ها
8. بخش دانشجویی
9. بخش دانش‌آموزی
محتوای علمی جشنواره امسال بر 12 محور اصلی استوار است که عبارتند از:
1. فناوری های کاربردی در پژوهش‌های سلولهای بنیادی (Applied Technologies for Stem Cell Research)
2. سلول‌ایمنی‌درمانی (Immune Cell Therapy)
3. ژن‌درمانی و ویرایش ژنی (Gene Therapy and Gene Editing)
4. اندام‌واره‌ها در مدلسازی بیماری‌ها و تکوین (Organoids in Disease Modeling and Development)
5. پرتوانی و بازبرنامه‌نویسی (Pluripotency and Reprogramming)
6. زیست مواد‌ها و تجهیزات (Biomaterials and Devices)
7. مهندسی بافت (Tissue Engineering)
8. بانک سلولی (Cell Banking)
9. پیام‌رسانی سلولی و وزیکول‌های مشتق از سلول (Cell Signalling and Cell-Derived Vesicles)
10. کارآزمایی‌های بالینی و مداخلات مبتنی بر پزشکی بازساختی (Clinical Trials and Regenerative Medicine Interventions)
11. تجاری‌سازی محصولات مبتنی بر سلول و پزشکی بازساختی (Commercialization of Cell-Based and Regenerative Products)
12. مسائل اخلاقی، قانونی و اجتماعی (Ethical, Legal and Social Issues)
همچنین سخنرانی‌های علمی محققین برجسته خارجی و داخلی در حوزه سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی، زینت‌بخش محتوای علمی این رویداد می باشند. این رویداد بزرگ ملی و بین المللی، در کنار ارائه جدیدترین پیشرفت‌های علمی این حوزه در ایران و سراسر دنیا، بستری مناسب برای گردهمایی و تبادل تجربیات علمی و تجاری در زمینه سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در میان دست‌اندرکاران این دانش و فناوری جدید و صاحبان صنایع نوپای این عرصه فراهم آورده و زمینه حمایت‌های صاحبان سرمایه و دولت از دانشمندان، صاحبان ایده و فعالان این حوزه را پررنگ‌تر می‌نماید.
ستاد توسعه علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی از تمامی علاقه‌مندان و همچنین اساتید، دانشجویان، پژوهشگران و متخصصان فرهیخته‌ای که در زمینه علوم سلول های بنیادی و پزشکی بازساختی فعال هستند، دعوت می نماید تا با حضور فعال در "سومین جشنواره ملی و کنگره بین المللی علوم و فناوری‌های سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی" بر غنای علمی این رویداد بزرگ ملی و بین‌المللی بیفزایند و با مشارکتی بسیار پربارتر از گذشته، در ترویج این دانش و فناوری بسیار مهم و روبه‌رشد کشور داشته باشند.

• در سه شنبه 2 مرداد 1397

نجات جان یک نوزاد دیگر با کمک مرکز مردمی نفس مراغه

حضور اساتید، دانشجوسان و کارکنان دانشکده در راهپیمایی روز جهانی قدس

1403/01/18