تاریخ : پنجشنبه 28 تير 1397

شهردار و اعضای شورای شهر مراغه با رئیس دانشکده دیدار کردند

به گزارش روابط عمومی، در این دیدار نحوه تعامل بیشتر شهرداری و دانشکده علوم پزشکی مراغه برای ایجاد زیرساختهای لازم و ارتقاء سطح سلامت شهرستان مورد بحث و گفتگو قرار گرفت.
دکتر تنومند، رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه، با اشاره به اهمیت همکاری بین بخشی در امر سلامت شهروندان، گفت: سلامت یک امر جامع است و به دلیل داشتن جنبه های متعدد، همکاری سازمان های مختلف را می طلبد.

وی افزود: در این میان، شهرداری به عنوان متولی اصلی فضای شهری می تواند نقش بسزایی در ایجاد یا تسهیل ایجاد زیرساختها داشته باش.

دکتر تنومند اذعان کرد: علیرغم برخی بدسلیقگی های غیرعمد، همکاری دانشکده علوم پزشکی و شهرداری و شورای شهر مراغه بسیار نزدیک و در جهت ارتقای سطح سلامت شهرستان و حتی منطقه است.

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: بدلیل گستردگی حوزه سلامت ما با چالش های متعددی روبرو هستیم اما باور دارم صداقت در گفتار و گزارش ها برای پیشبرد اهدافمان کمک خواهد کرد.

ایشان اظهار امیدواری کرد: ابهاماتی در برخی زمینه ها وجود دارد اما انشالله سعی خواهد شد با توضیحات کافی و روشن از طرف رئیس دانشکده این موارد هم رفع شود.

دکتر تنومند با اشاره به طراحی پروژه شهر سالم توسط اعضای هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی مراغه، گفت: امیدوارم در این زمینه هم سازمان های درگیر و بخصوص شهرداری و اعضای شوری شهر همکاری خوبی با دانشکده داشته باشند.

در بخشی از این دیدار، مهندس احمدی، شهردار مراغه، ضمن ارائه گزارشی از برخی طرح های شهرداری، گفت: شهرداری از جمله سازمانهایی ست که به صورت مستقیم درگیر مسائل مربوط به سلامت شهروندان است.

وی اضافه کرد: سلامت شهروندان از اولویت های ما است و در این خصوص در کارگروههای شورای شهر سلامت محور بودن پروژه های شهرداری مورد بحث و تبادل نظر قرار می گیرد.

مهندس احمدی افزود: ایجاد فضاهای مناسب گردشگری و توجه به سلامت روانی شهروندان همیشه در طراحی های شهر مد نظر شهرداری قرار می گیرد.

در بخش دیگری از این دیدار، حاج علی عباسی، عضو شورای شهر مراغه، با اشاره به اهمیت تعامل بین سازمان های مختلف، گفت: سلامت رکن اصلی و اهم نعمات در زندگی است و بنابراین هیچ اداره یا سازمانی نمی تواند نقشی که در تامین این امر مهم دارد شانی خالی کند.

ایشان افزود: اعضای شورای شهر همواره حسن نیت خود را برای همکاری با سازمانهای مختلف بخصوص دانشکده علوم پزشکی نشان داده اند چرا که سعی ما این است که با تقویت شهر خویش یادگاری ارزنده ای به نسل آینده به جای بگذاریم.

وی ادامه داد: امیدواریم با همکاری همدیگر از ظرفیت بخش خصوصی هم بهره ببریم و در حوزه های مانند توریسم درمانی از مناطق و شهرستانهای فعال باشیم چرا که معتقدم مراغه این ظرفیت را دارد.

• در پنجشنبه 28 تير 1397

پیشگیری از سقط جنین عمدی از برنامه های اولویت دار نظام سلامت است

احکام حقوق سال ۱۴۰۳ کارکنان دانشکده صادر شد

سامانه جدید "پیک" دانشکده علوم پزشکی مراغه بهره برداری شد