تاریخ : شنبه 9 دي 1396

هشتمین جلسه کمیته اقتصاد دانش بنیان مراغه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، اعضای این کمیته ضمن ارائه ی گزارشی از فعالیت های دانش بنیان سازمان ها، شرکت ها و کارخانجات مختلف شهرستان مراغه، به بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای مناسب برای ارتقای واحدهای تحقیق و توسعه ارائه نمودند.
در ابتدای این جلسه دکتر علی جنتی، رئیس دانشکده و دبیر کمیته، با اشاره به اهمیت فعال سازی واحدهای R&D در سازمان ها و شرکت های مختلف، گفت: در واقع این واحدها روند دستیابی به اهداف این کمیته را تسریع می بخشد.
وی ادامه داد: امیدوارم بتوانیم با برگزاری دوره های مختلف R&D بتوانیم ضمن تشریح زمینه ها و شرایط لازم برای ایجاد این واحدها اهمیت راه اندازی آنها را گوشزد کنیم.
در بخشی از این جلسه، خانم ایراندوست از راه اندازی گلخانه ی تحقیقاتی در دانشگاه پیام نور مراغه خبر داد و گفت: این واحد تحقیق و توسعه برای 5 نفر بطور مستقیم و 12 نفر به صورت غیر مستقیم شغل ایجاد می کند.
مهندس علیوند، مدیر عامل شرکت آرد و سنبل مراغه، هم با اشاره به اهمیت نوآوری برای باقی ماندن در اقتصاد رقابتی، گفت: بهترین راهکار برای این امر مهم استقرار واحدهای R&D است.
وی در ادامه از نهایی شدن طرح تولید آرد پرتودهی شده با ماندگاری بالا خبر داد و گفت: این طرح از مهرماه 1395 و با همکاری دانشکده علوم پزشکی مراغه شروع شد و مهرماه امسال به نتیجه رسید.
برگزاری کارگاههای آشنایی به نحوه ی راه اندازی واحدهای تحقیق و توسعه، گارکاههای استارت آپها، و سازماندهی مراکز رشد مراغه از دیگر محورهای مورد بحث در این جلسه بود.
دکتر پورجعفر، مسئول دفتر ارتباط با صنعت دانشکده، در خصوص برگزاری جلسات کمیته اقتصاد دانش بنیان گفت: این جلسات بطور منظم برگزار می شود و تاکنون توانسته ایم ارتباط قابل قبولی بین دانشگاهها و واحدهای صنعتی شهرستان مراغه برقرار کنیم.
وی افزود: خوشبختانه اقبال برای برگزاری هرچه پربارتر این جلسات زیاد است و روزبروز بازدهی و کیفیت  آن بالا می رود.
گفتنی ست این جلسه با حضور نمایندگان ادارات، سازمانها، شرکت ها و واحدهای مختلف صنعتی شهرستان مراغه در سالن جلسات ستاد مرکزی دانشکده علوم پزشکی مراغه برگزار شد.

• در شنبه 9 دي 1396

ارتقاء رتبه علمی عضو هیات علمی گروه بهداشت محیط دانشکده به دانشیاری

جلسه هم اندیشی و پیگیری مسائل بیمارستان سینا برگزار شد

ارتقاء رتبه علمی عضو هیات علمی گروه پیش بالینی دانشکده به دانشیاری