يکشنبه 26 اسفند 1403
تاریخ : چهارشنبه 26 مهر 1396
کد 1184

برگزاری کارگاه آموزشی ویژگی های غذای ایمن به مناسبت روز جهانی غذا

کارگاه مذکور توسط جناب آقای دکتر مقدس کیا هیئت علمی دانشکده اجرا شده و بحث های موجود در حوزه صنعت غذا و اصول الگوی تغذیه مناسب بررسی شد.
مدرس محترم در ابتدا ضمن اشاره به مفهوم غذای سالم، پایش میکروبی شیمیایی و فیزیکی و توکسیکولوژی مواد غذایی را یک ضرورت مهم دانست و گفت: غذای سالم باعث پیشگیری از بیماری های رایج غیر واگیر نظیر بیماری های قلبی عروقی، دیابت سرطان می شود.
دکتر مقدس کیا ادامه داد: امروزه مهم ترین عامل گسترش بیماری های غیر واگیر عدم توجه به تغذیه مناسب بوده و مقدار مصرف نمک، شکر و نوع و میزان چربی مصرفی تاثیر به سزایی در بروز این بیماری ها دارد و در حوزه سلامت غذا بر دارو مقدم است.
وی به اهمیت روش های پخت، نگهداری و فراورش مواد غذایی نظیر سرخ کردن، کبابی کردن در زندگی روزمره اشاره کرد و افزود: در صورت عدم رعایت اصول صحیح پخت ممکن است ترکیبات سمی مانند آکریلامیدها در انواع غذاهای سرخ کرده بوجود آید.
در ادامه بحث، آموزش های لازم در خصوص صنعت غذا و روش های انتخاب غذای سالم داده شده و به اهمیت برچسب اصالت و نشانگر تغذیه ای در محصولات غذایی اشاره شد. در انتهای جلسه، به سوالات مطروحه حاضرین در حوزه صنعت آرد ، لبنیات و محصولات پروبیوتیک و سیمبیوتیک پاسخ داده شد. 
  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 26 مهر 1396
  • تعداد بازدید 296
بارگذاری ...