تاریخ : چهارشنبه 19 مهر 1396

کارگاه آموزشی آشنایی با تهدیدات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی برای کارکنان دانشکده برگزار شد

سرهنگ اصلانی فر : خانواده ها باید در برابر تهدیدات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی کاملا هشیار باشند .
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی ، کارگاه آموزشی با موضوع "آشنایی با تهدیدات فضای مجازی و شبکه های اجتماعی " برای کارکنان ستاد معاونت بهداشت و معاونتهای غذا و دارو و درمان ، در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار گردید.

در ابتدای جلسه ، سرهنگ اصلانی فر ،فرماندهی محترم نیروی انتظامی منطقه  مراغه  به تشریح ابعاد مختلف جرمهای صورت گرفته از طریق شبکه های اجتماعی پرداخت.
ایشان ناآشنایی خانواده ها و والدین را با شبکه های اجتماعی به عنوان یکی از عوامل مهم در عدم کنترل فرزندان برشمرد.
وی ضمن هشدار به خانواده ها ، بروز زمینه های مختلف جرم را در بستر شبکه های اجتماعی بسیار آماده توصیف کرده و توجه ویژه به این امر را جزء اولویتهای هر خانواده دانست .

سرهنگ اصلانی فر با تشریح عوامل مهم در پایداری خانواده ها ، توجه والدین به افزایش مهر و محبت در بین اعضای خانواده ، ایجاد ارتباطات صمیم در بین اعضای خانواده و کنترل هوشمند فرزندان را در فضای خانواده بسیار حائز اهمیت دانست و خواستار جدیت و توجه ویژه همگان به موضوع تهدیدات فضای مجازی شد .

فرمانده نیروی انتظامی ضمن اشاره به فعالیت های پلیس فتا و توانمندیهای نیروی انتظامی در این حوزه ، کشف جرایم صورت گرفته در فضای سایبری شهرستان مراغه را ۹۵ درصد اعلام کردند.
ایشان افزود: رصد کانالهای متخلف شبکه های اجتماعی و برخورد با مجرمین با تلاش شبانه روزی پرسنل پرتلاش پلیس انجام می گردد و بسیاری از جرایم در مراحل اولیه کشف و از وقوع جرایم بیشتر جلوگیری می گردد.

در ادامه این جلسه ، سرگرد راستی ، رئیس پلیس فتای شهرستان مراغه  به بیان اهمیت آشنایی مردم با تنظیمات امنیتی تلگرام و وای فای اشاره کرده و شیوه کنترل و پیشگیری از هک اکانت تلگرام را آموزش داد .
 سرگرد راستی در ادامه مباحث خود ، هوشیاری افراد در استفاده از تلفن همراه هوشمند ، کنترل دقیق تنظیمات امنیتی گوشی و تلگرام را به عنوان عامل پیشگیری کننده از هک نام برد و تعدادی نرم افزار جهت کنترل سیستم های عامل فرزندان توسط والدین را معرفی کرد .

• در چهارشنبه 19 مهر 1396

رئیس دانشکده علوم پزشکی مراغه طی پیامی هفته گرامیداشت معلم و استاد را تبریک گفت