سه شنبه 12 فروردين 1404
تاریخ : سه شنبه 30 خرداد 1396
کد 1046

جلسه آموزشی با موضوع ژنتیک ، زئونوز و سل برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، در ابتدای جلسه خانم دکتر اسدیان، سرپرست گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها، در خصوص CCHF ، سل و غربالگری نوزادان توضیح داد.
به گزارش روابط عمومی، در ابتدای جلسه خانم دکتر اسدیان، سرپرست گروه پیشگیری و مبارزه با بیماریها،  در خصوص CCHF ، سل و غربالگری نوزادان توضیح داد.
با توجه به شیوع و بروز CCHF در کشور ، ایشان در این جلسه آموزشی علایم ، گروه های پرخطر ،درمان و نمره بندی CCHF برای کلیه همکاران تشریح کرد. 
سرپرست گروه بیماریها به بیماری سل در شهرستان مراغه و مراقبت بیماران توسط مراقبین سلامت در مراکز اشاره و تاکید نمود .
ایشان به اهمیت غربالگری نوزادان در ۵ – ۳ روزگی نوزاد اشاره کرده و به آموزش چهره به چهره زنان باردار و پیگیری بعد از زایمان اشاره کرده تا غربالگری بهنگام (۵-۳ روزگی ) ۱۰۰در صد نوزادان امکان پذیر گردد .
خانم دکتراسدیان در خصوص شروع به موقع رژیم درمانی ، علایم و عوارض بیماری فنیل کتونوری از جمله عقب ماندگی ذهنی و بیش فعالی  توضیحاتی را بیان کرد و همچنین ایشان در مورد تالاسمی  برای مدعوین ارایه مطلب نمود .
در ادامه این جلسه، خانم وطن پور ، کارشناس ژنتیک، در مورد نحوه مراقبت بیماران PKU ، آزمایشگاه رفرنس کشوری و فراخوان موارد مشکوک به فنیل کنونوری را برای حضار شرح داد .
 همچنین ایشان تاکید نمود: برای پبشگیری از بروز بیماری PKU و کاهش بار بیماری در جامعه باید والدین کودکان فنیل کتونوری جهت تشکیل پرونده ژنتیک به مرکز مشاوره قبل از ازدواج ارجاع داده شوند.
 همچنین ایشان اشاره کرد: اطرافیان والدین کودکان PKU در صورت داشتن ازدواج فامیلی باید به مرکز مشاوره قبل از ازدواج ارجاع داده شوند. 
 
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 30 خرداد 1396
  • تعداد بازدید 269
  • واحد ارجاع دهنده روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی مراغه
بارگذاری ...